Jump to content

Νέες ενδείξεις πως το Samsung Galaxy Watch7 έρχεται φέτος τον Ιούλιο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πλούσια είναι η ατζέντα της Samsung με αμέτρητες σημειώσεις για επικείμενες κυκλοφορίες νέων της προιόντων, όμως το σημαντικότερο όλων είναι πως τον Ιούλιο αναμένεται να πραγματοποιήσει τη δεύτερη εκδήλωση Galaxy Unpacked της χρονιάς. Οι φήμες σχετικά με το θερινό Unpacked  αναφέρουν την αποκάλυψη αναδιπλούμενων τηλεφώνων όπως τα Galaxy Z Flip 6 και Z Fold 6, μαζί με το Galaxy Ring.

Όμως δεν ειναι τα μόνα, καθώς στο επερχόμενο Unpacked δεν αποκλείεται να λανσαριστεί η σειρά Galaxy Watch 7, ο διάδοχος της περσινής σειράς Watch6. Η παραπάνω φήμη ενδυναμώθηκε και από την εμφάνιση ενός νέου smartwatch της Samsung  με αριθμό μοντέλου SM-L305U, το οποίο έκανε την εμφάνιση του στον ιστότοπο πιστοποίησης Bluetooth SIG.

Αν και η λίστα δεν επιβεβαιώνει το όνομα του smartwatch, πιστεύεται ότι πρόκειται για το Galaxy Watch7. Σύμφωνα με τα leaks που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, επιβεβαιώνεται ότι το wearable θα υποστηρίζει συνδεσιμότητα Bluetooth 5.3 και αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς το Bluetooth 5.3 είναι η πιο πρόσφατη εμπορικά διαθέσιμη έκδοση της τεχνολογίας που ήταν επίσης παρούσα στο Galaxy Watch6.

Δυστυχώς, η πιστοποίηση Bluetooth SIG δεν αποκαλύπτει πολλά πέρα ​​από τις λεπτομέρειες συνδεσιμότητας. Ωστόσο, αναφορές από το SamMobile υποδηλώνουν ότι το μοντέλο SM-L305U αντιστοιχεί στην παραλλαγή 40 χιλιοστών του Watch7,  με συνδεσιμότητα LTE για την αγορά των ΗΠΑ.

Το πιο ενδιαφέρον από τις φήμες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, είναι ότι ένας leaker ισχυρίζεται ότι το Galaxy Watch7 ενδέχεται να δει αναβάθμιση αποθήκευσης στα 32 GB, διπλασιάζοντας έτσι τη χωρητικότητα που προσέφερε ο προκάτοχός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο μήνα προέκυψε  μια φήμη που αποκάλυψε ότι η σειρά Galaxy Watch7 θα διαθέτει τρεις διαφορετικές version. Η κορεατική εταιρεία έχει κυκλοφορήσει μόνο δύο μοντέλα στη σειρά Galaxy Watch μέχρι στιγμής, επομένως αυτή θα μπορούσε να θεωρηθεί ως μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στρατηγικής.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Ήρθε!

Ξέρετε αν είναι συμβατό με το Samsung Tab S9+;

Μέχρι τουλάχιστον το Watch 6, η Samsung έχει καταστήσει τα tablet της μη συμβατά με τα ρολόγια.

Έλεγα μήπως με το Watch 7 αποφάσισε να αλλάξει τακτική.

https://www.e-steki.gr - Forum γενικών συζητήσεων!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...