Jump to content

Σαν να θορυβήθηκε η Oura με το Galaxy Ring της Samsung και παίρνει τα μέτρα της!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει και μας χτυπάει την πόρτα και σίγουρα ένα από τα πιο σημαντικά “φημολογούμενα” releases, δεν είναι άλλο από το Galaxy Ring της Samsung. Βέβαια η Samsung δεν “παίζει” μόνη της, καθώς στην αγορά των έξυπνων δαχτυλίων κυριαρχεί η Oura, η οποία πρώτη μας εισήγαγε στον κόσμο των smart rings. Με την έλευση του Galaxy Ring, η Oura δεν έχει άλλη επιλογή από το να λάβει τα μέτρα της, καθώς θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη για να αντιμετωπίσει τον κορεατικό κολοσσό της τεχνολογίας.

Για αυτό και πρόσφατα κυκλοφόρησε μια νέα ενότητα, ονόματι Labs, στην εφαρμογή της, όπου σχεδιάζει να δοκιμάσει νέες δυνατότητες και να λάβει σχόλια από τους χρήστες και να τα συμπεριλάβει στα προιόντας της γιατί θέλει να διαφοροποιηθεί από τη Samsung.

Η ενότητα Labs είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο για iOS και η πρώτη νέα λειτουργία Labs είναι το Symptom Radar, το οποίο παρακολουθεί τους δείκτες καταπόνησης στο σώμα σας, ανιχνεύοντας την περίπτωση υποβάθμισης της υγείας. Παρακολουθεί σημαντικές αλλαγές στο εύρος της θερμοκρασίας του σώματος, τον αναπνευστικό ρυθμό, τον καρδιακό ρυθμό και τη μεταβλητότητα του, βγάζοντας μια σειρά από συμπεράσματα.

Σε περίπτωση που εντοπίσει κάτι, θα στείλει μια ειδοποίηση στην υπο-ενότητα “Βαθμολογία ετοιμότητας” σχετικά με τις παραλλαγές στα συμπτώματά σας, ώστε να είστε σε θέση να ξεκουραστείτε εάν πιστεύετε ότι το χρειάζεστε. Εάν ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, δεν θα λαμβάνετε πλέον ειδοποιήσεις από τη λειτουργία ανάπαυσης, καθώς αυτές είναι πιο γενικές, ενώ οι νέες προτροπές συμπτωμάτων είναι πιο λεπτομερείς και πιο εστιασμένες. Αναμφίβολα, το Galaxy Ring θα δημιουργήσει κύματα ενθουσιασμού και η Oura καλείται να τα βγάλει πέρα απέναντι στο μεγαθήριο της Κορέας.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...