vallar33 Δημοσιεύτηκε 4 Απριλίου Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε 4 Απριλίου καλησπερα σας εχω σκοπο να αγορασω καποια πραγματα απο το fruugo αλλα ακαομα δεν εχω βγαλει αποφαση ,διαβασα και αυτο το αρθρο για το fruugo απατη λεει οτι ειναι νομιμη εταιρια αλλα ειναι λιγο κινεζοι ,εχετε αποψη για αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Anny3_8 Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Κοινοποίηση Δημ. 9 Σεπτεμβρίου Καλημέρα Έχω παραγγείλει από αυτό το σάιτ, μόλις πρόσφατα, παρέλαβα το δέμα μιυ. Όλα καλά πήγαν ευτυχώς!! Μετά τη παραγγελία μου, άρχισα να ψάχνω για αυτό το site,διάβασα κριτικές παράπονα κλπ., αγχώθηκα να πώ την αλήθεια, λέω πάει, τι πήγα και έκανα, γιατί δεν διάβασα πρώτα τις κριτικές!! Ήμουν σε αναμμένα κάρβουνα !!! Αλλά ευτυχώς, ήρθε το δέμα στην ώρα του, όπως ακριβώς το έδειχνε στην εικόνα, είμαι ευχαριστημένη μέχρι στιγμής. Φαίνεται καλό επιπλάκι..Παρήγγειλα ένα πάγκο - παπουτσοθήκη μικρό, σύνολο παραγγελίας στα 76€, είχα πληρώσει με κάρτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts