_best_ Δημ. November 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2008 Οταν περνάς απ"το στενό να μη γλακάς με φόρα γιατί δέν έχεις ΑΒS καί είναι κατηφόρα ---------------------------------------- Θα κάνω site την καρδιά με σένα αν μπορέσω και με ένα κλικ στα αριστερά θα σε αποθηκεύσω Hacker θα γίνω της καρδιάς τους κωδικούς να σπάσω να σ' έχω σ' ένα cd-rom να μην σε ξαναχάσω! Mοντεμ και υπολογιστή θα βάλω στο μιτάτο για να πουλάω στον ιντερνετ το γάλα των προβάτω! ---------------------------------------------------------------- Αγάπε με να σ'αγαπώ, με αγάπη εμείς να ζούμε, μα αν μ'αγαπάς αγάπη μου, σκάσε να κοιμηθούμε!!! ----------------------------------------------------------------- Του ΙΚΑ ο διοικητής έπεσε στο καθήκον γιατί κολλούσε ένσημα στην γκόμενα κατ' οίκον. Τον τσάκωσε ο κερατάς και έγινε "βαπόρι" του γύρισε το "άντερο" και του ματιού η κόρη. Κι έσκασε μύτη ο άντρας της τον έπιασε στα πράσα και τώρα τον διαβάζουνε παπάδες με τα ράσα! ------------------------------------------- 10 ζευγάρια λάστιχα αλλάζω κάθε χρόνο, γιατί περνώ απ'το σπίτι σου με παντηλίκια μόνο. ---------------------------------------- Από όλα τα αυτοκίνητα το Swift μου μόνο πάει, να βρήσκω τα σαξόραλα να τα κερνάω τσάϊ. Όταν θα δεις το Swift που 'χει τουρμπίνα τέρας, κάνε στην άκρη μάστορα γιατί περνάει αέρας. Το Swift εγώ το έσπασα μια μέρα στο στενό της, όταν μου πρωτοχάρισε ένα χαμόγελό της! Στο Swift μου το γκαζιάρικο θα βάλω ένα τουρμπάκι, μετά θα φτάνω στα Xανιά σε ένα τεταρτάκι! --------------------------------------------------------------- Μπλόκο εκάμανε μου τα Ε.Κ.Α.Μ στη γαλιανή ανηφόρα, μα δεν υπολογίσανε την τούρμπο νεκροφόρα. Στη νεκροφόρα έβαλα 18άρες ζάντες, για να μπαίνω στις στροφές μονάχα με τις μπάντες. Σκέφτομαι κωλοφάναρα στυλ lexus να του βάλω, για να με βλέπετε πιο καλά σαν σας περνώ από πάνω!:lol::lol::lol: Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_best_ Δημ. January 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2009 Οn Line σε έπιασα ξανά να κάνεις chat το βράδυ σε forum ήσουν πονηρά cyber θα έκανες πάλι Ήσουν και στο yahoo κρυφά σε conference συνομιλούσες και ως της νύχτας τα στερνά στο irc το ξενυχτούσες Τσάμπα reply έκανα σ' όλα τα post που βάζεις ακόμη και στα χαμηλά που ξέρω πως συχνάζεις Σου έστειλα κι ένα πμ να ξέρεις πως σερφάρω να μην νομίζεις δηλαδή πως δε θα σε τσεκάρω Στο shoutbox σου φώναζα σε άλλους απαντούσες smilies κι αν σου έβαζα εσύ αδιαφορούσες Θα ψάξω όλο το σκληρό τα αρχεία σου να σβήσω σε κάνω ban απ΄ το μυαλό μήπως και ηρεμήσω Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
brodakis Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Στην ομορφια σου δεν μπορω περιγραφη να κανω δεν ειδα πιο γλυκια μορφη στον κοσμο τον απανω Αν στον υπνο σου νιωσεις κατι να σε παιδευει μην ανυσηχεις ειναι η σκεψη μου και σε χαϊδευει Κρητικος εισαι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts