Jump to content

Υπάρχουν πληροφορίες πως το POCO F6 θα διαθέτει Snapdragon 8s Gen 3 και κάμερα Sony 50MP!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

H POCO, το sub-brand της Xiaomi είναι γνωστό ότι έχει ανεβάσει σημαντικά τις μετοχές του, καθώς τα προϊόντα της που παίρνουν “άριστα” στο κομμάτι του Value for Money… αρέσουν! Πρόσφατα, ήρθαν στο φως περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με το επερχόμενο F6, ένα smartphone που θα διαθέτει ανεπτυγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σε συμφέρουσα τιμή (όπως άλλωστε συμβαίνει συνήθως με όλα τα POCO phones).

Πριν η POCO ανακοινώσει το νέο F6, κάποιες πληροφορίες είχαν ήδη δει το φως της ημέρας. Αναμένουμε ότι το νέο μοντέλο POCO θα διαθέτει αισθητήρα 50MP Sony IMX882 στο πίσω μέρος του, ακριβώς όπως το Realme 12 Pro 5G και αυτό το συμπέρασμα προκύπτει έπειτα από λεπτομερή ανάλυση του πηγαίου κώδικα του HyperOS.

Επιπλέον, το POCO F6 θα διαθέτει αισθητήρα 8MP Sony IMX355 UW. Με αυτόν τον εξαιρετικά ευρυγώνιο αισθητήρα, θα μπορείτε να τραβάτε Ultrawide φωτογραφίες για να καλύψετε περισσότερη περιοχή. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δεν είναι ακόμη σαφές εάν είναι ο ίδιος φακός macro, θα ήταν στην προηγούμενη γενιά POCO F5.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει στο POCO F6, σύστημα διπλής κάμερας και αυτό αναφέρεται γιατί συνήθως οι κάμερες δεν είναι πολύ καλές στα smartphone μεσαίας κατηγορίας. Οι δε χρήστες γνωρίζουν ήδη ότι ο αριθμός των καμερών δεν είναι σημαντικός παράγοντας για τη λήψη μιας καλής φωτογραφίας. Περισσότερη προσοχή δίνεται στα χαρακτηριστικά των αισθητήρων της κάμερας.

Το νέο chipset 8s Gen 3 παρουσιάζει παρόμοια αποτελέσματα σε σύγκριση με το προηγούμενο chip 8 Gen 2, ενώ αξίζει να τονίσουμε ότι διαθέτει έναν άκρως ικανοποιητικό ISP, γρήγορο modem και σε πολλούς άλλους τομείς, όλα τα χαρακτηριστικά είναι συναρπαστικά. Στο κομμάτι του display, το POCO F6 θα χρησιμοποιεί οθόνες από δύο διαφορετικούς κατασκευαστές: TCL και Tianma, με το Mi Code να επιβεβαιώνει ότι το POCO F6 θα χρησιμοποιεί πάνελ από τους δύο προαναφερθέντες μεγάλους κατασκευαστές οθονών.

Όσον αφορά την ημερομηνία κυκλοφορίας του, φημολογείται ότι θα παρουσιαστεί επίσημα μεταξύ Απριλίου και Μαΐου. 

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...