Jump to content

Ξεκίνησε η διάθεση της σουίτας Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές της Samsung


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Οι σκέψεις της Samsung να προτείνει μια ευρύτερη διάθεση της σουίτας Galaxy AI, παύει να είναι κάτι που μένει στην φαντασία μας. Τα ευχάριστα νέα είναι ότι μόλις ξεκίνησε η διάθεση της σουίτας Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές, μέσω της ενημέρωσης One UI 6.1. Το update ξεκινάει από την οικογένεια Galaxy S23 (συμπεριλαμβανομένου του S23 FE ) και μαζί με την περσινή ναυαρχίδα αναμένεται να περάσει στα Galaxy Z Fold5, του Galaxy Z Flip5 και της σειράς Galaxy Tab S9.

Αυτές οι συσκευές θα λάβουν τις λειτουργίες Galaxy AI που κυκλοφόρησαν μαζί με την οικογένεια Galaxy S24 τον Ιανουάριο. Μόλις ολοκληρωθεί η διάθεση που ξεκινά σήμερα, πάνω από 100 εκατομμύρια άνθρωποι θα έχουν πρόσβαση στο Galaxy AI, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Samsung, Nick Porter.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Samsung βρίσκεται στη διαδικασία αξιολόγησης του υπόλοιπου χαρτοφυλακίου της και θα αποφασίσει εάν θα φέρει ολόκληρο το πακέτο AI ή μέρη του σε περισσότερα προϊόντα ανά συσκευή, χωρίς ωστόσο ο κορυφαίος γίγαντας της τεχνολογίας να έχει ανακοινώσει το ποιες θα είναι αυτές.

[via]

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το πήρα στο S23 Ultra και είναι φοβερό! Κάνει τέλειο ελληνικό OCR και μετάφραση από την κάμερα αλλά στην λειτουργία Bixby vision και όχι στην απευθείας, εκεί τα ελληνικά τα διαβάζει σε greeklish! Προφανώς επειδή η γλώσσα μας δεν υποστηρίζεται ακόμα. Λογικά όμως εφόσον λειτουργεί σωστά στο Bixby vision σύντομα θα το διορθώσουν. Το κείμενο μπορείς να το επικολλήσεις σε οποιαδήποτε εφαρμογή και όχι μόνο σε αυτές της Samsung ή της google! Επίσης και το το "κύκλωσε για αναζήτηση" λειτουργεί άψογα και στις εφαρμογές και απευθείας από την κάμερα! Δόθηκε και η άμεση μετάφραση κλήσης στο S23 Ultra αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Υποστηρίζει πολλές γλώσσες αλλά όχι Ελληνικά. Είναι τεράστια αναβάθμιση για το S23 και ένα ηχηρό μήνυμα από την Samsung ότι αξίζει να επενδύσεις στις ακριβές ναυαρχίδες της καθώς με τις καινούριες δυνατότητες αισθάνεσαι σαν να αποκτάς καινούρια συσκευή! Πραγματικά τεράστιο βήμα για την Samsung. Από την εποχή του πρώτου μου smartphone του HTC Tytn II δεν θυμάμαι ποτέ τέτοιας εμβέλειας update σε καμία συσκευή μου αλλά και από καμία άλλη εταιρία. Δεν είναι εύκολο να αποφασίσεις να αγοράσεις σήμερα μια συσκευή που στοιχίζει 1.500 ευρώ ενώ μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με μια συσκευή των 400. Αλλά η Samsung μας λέει με αυτή την αναβάθμιση ότι αν την πληρώσεις θα σε κάνω να αισθάνεσαι ότι τα χρήματά σου αξίζουν την κάθε δεκάρα που έδωσες.

Link to comment
Share on other sites

Αν έχει συνέχεια και στις μεσαίες συσκευές η συγκεκριμένη αναβάθμιση, θα είναι τέλεια. 

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...