Jump to content

Οι πρώτες αποστολές των νέων iPad θα ξεκινήσουν αυτόν τον Απρίλιο


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντικά νέα μας φέρνει ο Ross Young, CEO της εταιρείας έρευνας της βιομηχανίας οθονών Display Supply Chain Consultants, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι τα νέα μοντέλα iPad Pro της Apple με οθόνες OLED πιθανότατα θα ξεκινήσουν να αποστέλλονται στους πελάτες τον Απρίλιο.

Ωστόσο, ο Mark Gurman του Bloomberg δεν είναι τόσο αισιόδοξος αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Έχω πει επανειλημμένα ότι το νέο λογισμικό για το iPad Pro – μια παραλλαγή του iPadOS 17.4 που έχει σχεδιαστεί για τα ενημερωμένα μοντέλα – δεν θα ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου ή ακόμα και κάποια στιγμή τον Απρίλιο. Μόλις ολοκληρωθεί το λειτουργικό σύστημα, η Apple πρέπει να το στείλει στα εργοστάσια για να εγκατασταθεί στο νέο υλικό. Αυτή η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει μερικές εβδομάδες, πιθανώς να μας πάει πιο βαθιά στον επόμενο μήνα.

Ο Young αναμένει ότι η Apple θα ανακοινώσει τα νέα μοντέλα iPad Pro “τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου”, έτσι ώστε οι συσκευές να μπορούν να παρουσιαστούν αργότερα αυτόν τον μήνα. Ο Gurman τόνισε επίσης ότι μια ανακοίνωση είναι δυνατή ήδη από τα “τέλη Μαρτίου”. Επανέλαβε ότι η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει επίσης ένα μεγαλύτερο iPad Air 12,9 ιντσών και πιθανότατα θα ανακοινωθεί μαζί με τα νέα μοντέλα iPad Pro.

Να ξαναπούμε ότι ο Gurman απέρριψε προηγουμένως το ενδεχόμενο ενός Apple Event για τα νέα iPad. Αντίθετα, οι συσκευές πιθανότατα θα ανακοινωθούν σε ένα Δελτίο Τύπου στον ιστότοπο της Apple Newsroom, όπως τα μοντέλα MacBook Air 13 ιντσών και 15 ιντσών με το chip M3.

Οι νέες αλλαγές που σχετίζονται με τα ολοκαίνουργια iPad’s, έχουν ως εξής:

  • Δύο νέα μοντέλα iPad Pro με το chip M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, μπροστινή landscape focused κάμερα , επανασχεδιασμένο εξόγκωμα πίσω κάμερας και άλλες σχεδιαστικές αλλαγές και πιθανώς ασύρματη φόρτιση MagSafe.
  • Δύο νέα μοντέλα iPad Air με chip M2 και μια μπροστινή κάμερα landscape, συμπεριλαμβανομένου ενός πρώτου μοντέλου 12,9 ιντσών.
  • Nέο Magic Keyboard για το iPad Pro με μεγαλύτερο trackpad, μερικώς αλουμινένιο περίβλημα και άλλες σχεδιαστικές αλλαγές
  • Νέο Apple Pencil.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...