Jump to content

Xiaomi: Μας ανακοινώνει την ημερομηνία κυκλοφορίας των νέων Mijia Smart Audio Glasses


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σιωπηλό προφίλ είχε διατηρήσει μέχρι πρότινος η Xiaomi Smart Ecosystem με την έννοια πως δεν μας είχε παρουσιάσει κάποιο “τρανταχτο” προϊόν. Να που όμως κάνει την έκπληξη, ανακοινώνοντας επίσημα τα νέα της έξυπνα γυαλιά Mijia που θα κυκλοφορήσουν στις 25 Μαρτίου. 

Η Xiaomi κυκλοφόρησε τα Mijia Smart Audio Glasses πέρυσι με τιμή 799 Yuan (110 $) και υποστήριξη για λειτουργία μείωσης θορύβου κατά τη διάρκεια των κλήσεων. Ήταν διαθέσιμο σε πέντε συνολικά στυλ σκελετών και γυαλιών ηλίου, συμπεριλαμβανομένου ενός τετράγωνου στυλ μισού πλαισίου, ενός στυλ πλήρους καρέ.

 

Το περσινό έξυπνο γυαλί ήχου Mijia χρησιμοποιεί “τεχνολογία ανοιχτού ηχητικού πεδίου” και είναι σε θέση να προσφέρει εφέ ήχου surround 360 μοιρών. Αυτό το έξυπνο γυάλινο προϊόν διαθέτει λειτουργία μείωσης θορύβου κλήσεων AI διπλού μικροφώνου και υποστηρίζει επίσης έξυπνη βελτίωση για κλήσεις. Επιπλέον, υποστηρίζει σύνδεση διπλής συσκευής και επιφάνεια αφής μήκους 30 mm και στις δύο πλευρές που επιτρέπει την απρόσκοπτη εφαρμογή σκληρών λειτουργιών χειρονομίας. Έρχεται επίσης με βαθμό αντοχής στη σκόνη και το νερό IP54, που σημαίνει προστασία από την περιβαλλοντική σκόνη και το πιο σημαντικό, προστασία από πιτσιλίσματα σε λίγες σταγόνες νερού.

Όσον αφορά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, αυτό το έξυπνο γυαλί μπορεί να διαρκέσει 1 εβδομάδα σε αναμονή, περισσότερες από 22 ώρες σε κανονική χρήση και περισσότερες από 10 ώρες με συνεχή ακρόαση μουσικής ή περισσότερες από 7 ώρες κλήσης.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...