Jump to content

Πολύ πιο δύσκολη η κατασκευή του Xiaomi 14 Ultra Titanium Edition από την τυπική έκδοση


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παράλληλα με την τυπική έκδοση, η Xiaomi αποκάλυψε μια premium έκδοση από τιτάνιο για το νέο της Xiaomi 14 Ultra, μόνο που θα υπάρξει περιορισμός στην παραγωγή του, θα κυκλοφορήσουν ελάχιστες μοναδες με βελτιωμένη ανθεκτικότητα από 12 Μαρτίου!

Το βασικό στοιχείο διαφοροποίησης έγκειται στη χρήση του εξαιρετικά ισχυρού κράματος τιτανίου TC-4. Ξεπερνώντας σημαντικά το τυπικό μοντέλο σε αντοχή και σκληρότητα. Το IT Home αναφέρει αύξηση 214% στην αντοχή διαρροής (900 MPa) και αύξηση 259% στη σκληρότητα σε σύγκριση με το υλικό της τυπικής έκδοσης.

Η επίτευξη αυτής της ανώτερης ποιότητας κατασκευής απαιτεί ένα σχολαστικό βήμα δευτερογενούς επεξεργασίας χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα μηχανήματα CNC. Αυτό, σύμφωνα με τον Lu Weibing, συμβάλλει στον περιορισμένο όγκο παραγωγής και στην υψηλότερη τιμή του τηλεφώνου.

Πέρα από το στιβαρό εξωτερικό λόγω της χρήσης τιτανίου, το Xiaomi 14 Ultra Titanium Edition διατηρεί τα βασικά χαρακτηριστικά του στάνταρ μοντέλου. Αυτό περιλαμβάνει μια ευρύχωρη οθόνη 6,7 ιντσών, έναν ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 και ένα ευέλικτο σύστημα τετραπλής κάμερας εξοπλισμένο με κύριο αισθητήρα 50MP και δυνατότητες AI. Το τηλέφωνο διαθέτει επίσης μπαταρία 5300 mAh με υποστήριξη για γρήγορη ενσύρματη φόρτιση 90 W και ασύρματη φόρτιση 80 W.

Όλη αυτή η σύνθεση με τα κορυφαία υλικά, καθιστούν το Xiaomi 14 Ultra Titanium Edition ως μια ιδανική πρόταση σε χρήστες που αναζητούν ένα τηλέφωνο που συνδυάζει τεχνολογία αιχμής με πολυτελή και στιβαρή κατασκευή. Ωστόσο, η περιορισμένη παραγωγή και η υψηλότερη τιμή υποδηλώνουν ότι μπορεί να απευθύνεται σε ένα εξειδικευμένο τμήμα της αγοράς.

Με τη στρατηγική ενσωμάτωση υλικών αιχμής, προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας και κορυφαίες προδιαγραφές, το Xiaomi 14 Ultra Titanium Edition τοποθετείται ως μια premium προσφορά στην αγορά των smartphone. 
[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...