Jump to content

Google Maps: Δοκιμές κάνει η Google για την προσθήκη τοποθεσιών εισόδου σε κτίρια


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξεχάστε πλέον εκείνη την λίγο περίπλοκη διαδικασία του να βρείτε πώς να φτάσετε στον προορισμό σας, μερικές φορές απλώς η εύρεση ενός τρόπου για να μπείτε μέσα σε ένα κτίριο μπορεί να είναι δύσκολη. Τώρα οι χάρτες της Google θα μπορούσαν να αποκτήσουν μια λειτουργία που θα σας λέει πού να εισέλθετε και από που να βγείτε.

Η Google φαίνεται ότι καιρό τώρα κάνει μερικές δοκιμές ώστε η δική της εφαρμογή χαρτών να δείχνει ξεκάθαρα τις εισόδους και εξόδους σε κάθε κτίριο. Το πείραμα εκτελείται στην έκδοση 11.17.0101 και φαίνεται να είναι διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένους χρήστες.

 

Εάν είστε ένας από τους λίγουςτυχερούς, οι τοποθεσίες εισόδου φέρονται να εμφανίζονται αφού μεγεθύνετε επαρκώς και επιλέξετε ένα κτίριο. Αυτές οι είσοδοι επισημαίνονται είτε με έναν λευκό κύκλο με ένα εικονίδιο εισαγωγής είτε με ένα απλό πράσινο βέλος. Δεν είναι σαφές εάν υπάρχουν διαφορές στον τρόπο χρήσης των δύο συμβόλων. Επιπλέον, τα κτίρια που επιλέγονται γίνονται κόκκινα, γεγονός που διευκολύνει τους χρήστες να διαχωρίσουν αυτό το κτίριο από το περιβάλλον του.

Εφόσον το χαρακτηριστικό δεν έχει αποκτήσει οριστική μορφή, αυτό σημαίνει ότι ορισμένες θέσεις εισόδου είναι λανθασμένες. Φαίνεται επίσης ότι υπάρχουν ορισμένες τοποθεσίες όπου οι είσοδοι δεν εμφανίζονται καθόλου. Καθώς η Google φαίνεται να δοκιμάζει αυτήν τη δυνατότητα, είναι πιθανό η εταιρεία να βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία συλλογής αυτών των πληροφοριών.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...