Jump to content

Αντί για "Apple" ID θα χρησιμοποιείται ο όρος "Apple Account" σε λίγο καιρό...


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σημαντικό νέο rebrand φαίνεται να προσχεδιάζει η Apple για το γνωστό εδώ και χρόνια Apple ID και μάλλον θα το μετονομάσει “Apple Account”. Πηγές που γνωρίζουν εκ των έσω τα σχέδια της Apple, είπαν στο MacRumors ότι η εταιρεία πειραματίζεται με το νέο όνομα Apple Account και η αλλαγή θα μπορούσε να παρουσιαστεί το συντομότερο φέτος.

Το Apple ID είναι ένας λογαριασμός που επιτρέπει στους χρήστες της Apple να έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το iCloud και το App Store. Η επιλογή δημιουργίας και σύνδεσης σε ένα Apple ID είναι διαθέσιμη σε όλες τις πλατφόρμες της Apple και είναι προσβάσιμη στους χρήστες για πάνω από μια δεκαετία. Με ένα Apple ID‌, οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν εφαρμογές και μουσική, να συγχρονίζουν δεδομένα ασύρματα μεταξύ συσκευών που χρησιμοποιούν το iCloud και να κάνουν αγορές στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple, μεταξύ άλλων.

Η μετονομασία από το Apple ID σε λογαριασμό Apple αναμένεται να γίνει αργότερα το 2024, πιθανότατα παράλληλα με την κυκλοφορία του iOS 18 (Κωδική ονομασία Crystal) και του macOS 15 (Κωδική ονομασία Glow). Οι εφαρμογές συστήματος θα λάβουν τροποποιήσεις για να αντικατοπτρίζουν την αλλαγή, όπως και ο ιστότοπος της Apple – με την προϋπόθεση ότι η εταιρεία επιλέξει να εφαρμόσει τη νέα επωνυμία.

Παρόλο που υπάρχουν περιπτώσεις του όρου “Apple Account” στον ιστότοπο της Apple και ως μέρος μεγαλύτερων φράσεων όπως ” Apple Account Balance”, οι πηγές μας είπαν ότι η Apple σκοπεύει να αντικαταστήσει τις υπάρχουσες αναφορές του “Apple ID‌” με “Apple Account ως μέσο αλλαγής επωνυμίας του χαρακτηριστικού.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...