Jump to content

Samsung Unpacked Event: Ραντεβού τον Ιούλιο στο λαμπερό Παρίσι!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Νωρίτερα, κάποιες από τις πιο έγκριτες πηγές του SamMobile, δήλωσαν ότι η Samsung ενδέχεται να πραγματοποιήσει την ετήσια εκδήλωση Unpacked για να αποκαλύψει τα πτυσσόμενα τηλέφωνά της, τα Galaxy Z Flip6 και Z Fold6, στις αρχές Ιουλίου. Τώρα, μια ξεχωριστή πηγή που προέρχεται απευθείας από τη Νότια Κορέα πιστεύει επίσης ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές έως τα μέσα Ιουλίου.

Η νεότερη έκθεση λέει ότι η εκδήλωση Unpacked θα πραγματοποιηθεί περίπου δύο εβδομάδες νωρίτερα από πέρυσι, δηλ. αυτό σημαίνει πως θα δούμε τις νέες συσκευές γύρω στις 12 Ιουλίου. Αυτή η νέα αναφορά προδίδει την τοποθεσία και αναφέρει το Παρίσι ως την υποτιθέμενη πόλη διεξαγωγής του event. Πολύ πιθανόν η εταιρεία θέλει να ολοκληρώσει την παρουσίαση των νέων της προϊόντων λίγο πριν από την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στις 26 Ιουλίου, σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί στην ευρωπαϊκή αγορά φέτος. Ο κορεάτης τεχνολογικός γίγαντας θέλει να καλύψει το κενό που αφήνουν οι κινέζοι κατασκευαστές smartphone που υποχωρούν.

Τα Galaxy Z Fold5 και Z Flip5 έκαναν το δεύτερο ντεμπούτο τους εκτός Νότιας Κορέας περίπου δύο εβδομάδες αργότερα στο Σαν Φρανσίσκο των Η.Π.Α., οπότε αναρωτιόμαστε αν πρόκειται να υπάρξει προηγούμενη εκδήλωση. Πηγές της εφοδιαστικής αλυσίδας πιστεύουν ότι οι τελικές δοκιμές των προϊόντων θα γίνουν τον Απρίλιο, πολύ πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του Ιουλίου, επομένως υπάρχει μικρή πιθανότητα για εγχώρια κυκλοφορία στη Νότια Κορέα όπως πέρυσι.

Επιπλέον, η έκθεση ισχυρίζεται ότι δεν θα υπάρχουν νέοι αναδιπλούμενοι ή κυλιόμενοι παράγοντες μορφής από τη Samsung φέτος.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...