Jump to content

Το ακούσαμε και από άλλους....το Huawei P70 φοράει αισθητήρα OmniVision OV50H των 50MP


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πυρετός προετοιμασιών για την Huawei που σύντομα θα αποκαλύψει την τελευταία σειρά ναυαρχίδων της P70 για την περιοχή της Κίνας. Ωστόσο, ενώ δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την ανακοίνωσή του, μια νέα έκθεση αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κύρια κάμερα στο πίσω μέρος.

Η κύρια κάμερα του Huawei P70 είναι ένας αισθητήρας OmniVision 50MP

Για όσους δεν γνωρίζουν, η σειρά P της Huawei είναι συσκευές υψηλής τεχνολογίας που εστιάζουν στην παροχή κορυφαίας απόδοσης κάμερας. Τώρα, πηγές από την αλυσίδα εφοδιασμού αποκάλυψαν την κύρια κάμερα στο βασικό μοντέλο P70. Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας προφανώς σχεδιάζει να εξοπλίσει το νέο τηλέφωνο υψηλής ποιότητας με αισθητήρα OmniVision OV50H για την κύρια κάμερά του. Αυτός είναι ένας αισθητήρας εικόνας 50MP που έχει μέγεθος αισθητήρα 1/1,3 ιντσών και μέγεθος ενός εικονοστοιχείου 1,2 μm.

Αυτή η νέα πληροφορία διασταυρώνεται με μία από τις προηγούμενες αναφορές, καθώς το tipster Digital Chat Station ήταν ο πρώτος που ισχυρίστηκε ότι ο OmniVision OV50H είναι ο κύριος αισθητήρας στο πίσω μέρος. Αργότερα πρόσθεσε ότι το P70 θα είχε μια εγκατάσταση τριπλής κάμερας 50MP. Ο αισθητήρας OV50H θα συνδυαστεί με έναν υπερ-ευρυγώνιο φακό 50MP και έναν τηλεφακό περισκοπίου 50MP που προσφέρει οπτικό ζουμ 4x και επίσης macro-camera.

Η DCS αποκάλυψε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την οθόνη του επερχόμενου smartphone. Η συσκευή φημολογείται ότι διαθέτει μια ψηλή οθόνη 6,7 ιντσών με καμπύλες άκρες, η οποία αναμένεται να είναι ένα πάνελ OLED που παρέχεται από τοπικούς κατασκευαστές όπως η BOE, η CSOT, η Visionox και η Tianma.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...