Jump to content

Viber: Προστέθηκαν στο menu και οι προσαρμόσιμοι φακέλοι συνομιλίας


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το Viber αναβαθμίζει τις λειτουργίες του και αυτό επιτυγχάνεται με την κυκλοφορία μιας ολοκαίνουργιας ενημέρωσης που εισάγει ένα πολύ σημαντικό νέο χαρακτηριστικό: προσαρμόσιμους φακέλους συνομιλίας! Ειδικά σχεδιασμένοι για να διευκολύνουν τους χρήστες να βρίσκουν γρήγορα συνομιλίες και να βελτιστοποιούν την επικοινωνία τους, οι προσαρμόσιμοι φάκελοι συνομιλίας διατίθενται σταδιακά παγκοσμίως σε όλους τους χρήστες.

Έστω στην πρώτη φάση δοκιμών, οι χρήστες του Viber θα μπορούν να δημιουργήσουν έως και πέντε προσαρμοσμένους φακέλους, εκτός από την καρτέλα “Όλα”, η οποία περιλαμβάνει αυτόματα όλες τις άλλες συνομιλίες. Αυτοί οι πέντε προσαρμοσμένοι φάκελοι μπορεί να είναι πολύ διαφορετικοί. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να δημιουργήσετε φακέλους για φίλους, οικογένεια, εργασία και αγαπημένα.

Επιπροσθέτως, δίνεται η ελεύθερη επιλογή ώστε αυτοί οι προσαρμοσμένοι φάκελοι συνομιλίας να αντιστοιχιστούν σε πολλούς φακέλους και δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των συνομιλιών που μπορούν να προστεθούν. Επιπλέον, το Viber λέει ότι οι χρήστες μπορούν να μετονομάσουν φακέλους ή να επισημάνουν όλες τις συνομιλίες ως αναγνωσμένες.

Λάβετε υπόψη ότι για να αποκτήσετε τη νέα δυνατότητα θα πρέπει να ενημερώσετε την έκδοση Viber 22.0 ή νεότερη. Σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να χρειαστούν μερικοί μήνες για να είναι διαθέσιμοι σε όλους οι προσαρμοσμένοι φάκελοι συνομιλίας.

Οι χρήστες με περισσότερες από 10 συνομιλίες θα αποκτήσουν πρόσβαση στη νέα λειτουργία μόλις ανοίξουν την εφαρμογή. Ο φάκελος μπορεί επίσης να ενεργοποιηθεί επιλέγοντας “Περισσότερα” στην κύρια οθόνη συνομιλίας, επιλέγοντας “Διαχείριση φακέλων” και προσθέτοντας συνομιλίες.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...