Jump to content

Τα OnePlus 13 και Ace 3V θα είναι οι πρώτες συσκευές με τα SoC's Snapdragon επόμενης γενιάς


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τα smartphones επόμενης γενιάς OnePlus θα μπορούσαν να είναι τα πρώτα που θα φτάσουν με την τελευταία γενιά chipset Snapdragon της Qualcomm. Μια νέα διαρροή άφησε να εννοηθεί ότι το κορυφαίο OnePlus 13 μαζί με το Ace 3V μπορεί να είναι το πρώτα που θα προσφέρουν τους νεότερους επεξεργαστές της σειράς Snapdragon 8 και 7 Gen.

Τα νέα έρχονται από τον tipster Smart Pikachu στο Weibo και φαίνεται ότι το Ace 3V θα είναι το πρώτο που θα διαθέτει ένα νέο chip της σειράς Snapdragon 7. Ο tipster πρόσθεσε επίσης ότι θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη 1,5K που προσφέρει προστασία των ματιών και μια τεράστια μπαταρία 5.500mAh θα τροφοδοτεί αυτήν τη συσκευή με υποστήριξη για ενσύρματη γρήγορη φόρτιση 100W.

Αυτές οι πληροφορίες διασταυρώνονται με προηγούμενη έκθεση  που βασίστηκε σε μια άλλη διαρροή μέσω του Weibo. Ο Smart Pikachu δήλωσε ότι το high-end OnePlus 13 θα είναι το πρώτο που θα κάνει το ντεμπούτο του με το Snapdragon 8 Gen 4, το οποίο είναι το επερχόμενο κορυφαίο chip της Qualcomm. Το νέο μοντέλο υψηλής ποιότητας επόμενης γενιάς μπορεί να κάνει το ντεμπούτο του γύρω στα τέλη του τρέχοντος έτους, παρόμοια με το πώς κυκλοφόρησε το OnePlus 12 τον Δεκέμβριο του 2023.

Μάλιστα η OnePlus εργάζεται ήδη στο OnePlus 13 και ήδη δοκιμάζει μια πρωτότυπη έκδοση του Snapdragon 8 Gen 4. Επιπλέον, υπάρχει αναφορά που ισχυρίζεται ότι η κινεζική εταιρεία θα μεταβεί σε διαφορετικό σχεδιασμό και για αυτήν τη συσκευή.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...