Jump to content

Ειδοποίησης προς όλους στέλνει η Microsoft προτρέποντας να μην εγκαταστήσουμε την τελευταία έκδοση του Edge


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Την ικανοποίηση και τη χαρά των χρηστών επιζητά συνεχώς η Microsoft γι’ αυτό επιδιώκει μονίμως να βελτιώνει το πρόγραμμα περιήγησής της Edge και να αποκτά ισχυρότερη βάση στο ανταγωνιστικό τοπίο του προγράμματος περιήγησης του διαδικτύου. Στα πλαίσια αυτής της βαθύτερης επιθυμίας της εταιρείας, γίνονται νέες προσθήκες προκειμένου ο browser Edge να ξεχωρίσει από ανταγωνιστές όπως Chrome, Firefox, κ.ά. Ωστόσο, μια πρόσφατη ενημέρωση έφερε ακούσια μερικές συνέπειες για τους χρήστες.

Σφάλματα που διαταράσσουν την συνολική εμπειρία του χρήστη

Η τελευταία σταθερή έκδοση του Edge (έκδοση 122.0.2365.63) προκάλεσε σφάλματα που σχετίζονται με τη μνήμη, εμποδίζοντας τη σωστή φόρτωση πολλών τοποθεσιών. Οι χρήστες αντιμετώπισαν μηνύματα όπως “δεν υπάρχει αρκετή μνήμη για το άνοιγμα αυτής της σελίδας” ή “υπάρχει πρόβλημα με αυτήν τη σελίδα”. Περαιτέρω έρευνα αποκάλυψε ότι ο Edge καταγράφει ένα σφάλμα “Out of memory” όταν αντιμετώπιζε αυτά τα ζητήματα.

Ποια η πιθανή αιτία του προβλήματος

Οι ειδικοί εντόπισαν τον ένοχο ως τις προηγμένες ρυθμίσεις ασφάλειας και απορρήτου του Edge, συγκεκριμένα το επίπεδο ασφαλείας “Αυστηρό” και τη ρύθμιση “Βελτιώστε την ασφάλειά σας στο web”. Οι χρήστες που ανέφεραν το πρόβλημα και επικοινώνησαν με τη Microsoft ανακάλυψαν ότι η απενεργοποίηση του αυστηρού επιπέδου ασφαλείας ή η απενεργοποίηση της ρύθμισης “Βελτιώστε την ασφάλειά σας στον web” επέλυσαν τα σφάλματα μνήμης. Αυτή η λύση έλαβε επιβεβαίωση τόσο από τα φόρουμ υποστήριξης της Microsoft όσο και από κοινότητες χρηστών όπως το Reddit.

Ως απάντηση σε αυτό το απρόβλεπτο ζήτημα, η Microsoft αφαίρεσε αμέσως την έκδοση 122.0.2365.63 από τα κανάλια ενημέρωσης, διασφαλίζοντας ότι οι χρήστες δεν θα επηρεαστούν περαιτέρω. Η τελευταία σταθερή έκδοση που είναι διαθέσιμη αυτή τη στιγμή είναι η 122.0.2365.59. Αναμένεται ότι η Microsoft θα αντιμετωπίσει τα εντοπισμένα προβλήματα μνήμης, θα διορθώσει την ελαττωματική έκδοση και θα την επανακυκλοφορήσει στο μέλλον.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...