Jump to content

Motorola Χ50 Ultra: Γρήγορο σαν την F1, αλλά και με αναπτυγμένο iQ λόγω τεχνητής νοημοσύνης...


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 2024 θα αποτελέσει τη χρονιά που θα δούμε τεράστια πρόοδο ως προς την ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης, ακόμη περισσότερο από ότι πέρυσι. Η Moto μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο teaser βίντεο για το Moto X50 Ultra και παρά το γεγονός ότι βλέπουμε ένα μονοθέσιο της Formula 1, η τεχνητή νοημοσύνη είναι το αποκορύφωμα του βίντεο.

Στο ίδιο το βίντεο υπάρχουν φωτογραφίες του τηλεφώνου, δείχνοντας μια δερματίνη επένδυση στο πίσω μέρος και μια κάμερα τοποθετημένη στην επάνω αριστερή γωνία.

Η ανάρτηση στο Weibo που συνοδεύτηκε από αυτό το βίντεο είναι ασαφής, αλλά αναφέρει το Grand Prix της F1 της Κίνας (ο ιδιοκτήτης της Motorola Lenovo είναι επίσημος χορηγός της F1). Ο αγώνας στην Κίνα είναι προγραμματισμένος για τις 21 Απριλίου και δεδομένης της ανάρτησης, η Motorola πιθανώς σχεδιάζει να αποκαλύψει το Moto X50 Ultra περίπου εκείνη την περίοδο

Σωστά θα έχετε παρατηρήσει πως πέρυσι υπήρξε έκδοση X40 Pro και σίγουρα κανένα μοντέλο Ultra, απλώς μετέπειτα το Moto X40 έφτασε στην παγκόσμια αγορά ως το Moto Edge 40 Pro. Πριν από αυτό, υπήρχε το Moto X30 Pro που (και πάλι με μερικές αλλαγές) έγινε το Moto Edge 30 Ultra. Στην πραγματικότητα, δεν έχει υπάρξει κανένα Ultra της σειράς X πριν.

Μερικές αναφορές υποστηρίζουν ότι το Motorola Edge 50 Pro θα έχει μπαταρία 4.500mAh με ενσύρματη φόρτιση 125W και ασύρματη φόρτιση 50W. Αυτό δεν απέχει πολύ από αυτό που προσφέρει το Edge 40 Pro, το οποίο διαθέτει μπαταρία 4.600mAh με ενσύρματη 125W και ασύρματη φόρτιση μόνο 15W.

Αλλά αν ισχύουν οι κανόνες του συστήματος ονοματοδοσίας της Moto, το Edge 50 Pro θα βασίζεται στο Moto X50 και όχι στο X50 Ultra. Φυσικά, όλα αυτά είναι απλές εικασίες. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το πρώτο Moto X Ultra είναι βέβαιο ότι θα είναι κάτι ξεχωριστό.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...