Jump to content

Samsung Galaxy Z Flip6: Αρκετά οικεία η σχεδίαση του, αλλά οι διαστάσεις υποδηλώνουν αλλαγές


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Χθες ήταν άλλη μια μέρα που είδαμε renders που εμφάνιζαν την πιθανή μορφή που θα έχει το Galaxy Z Fold6 και ορίστε τώρα ήρθε η στιγμή που ανεπισήμως βλέπουμε και τον σχεδιασμό του επερχόμενου Galaxy Z Flip6. Και αν νομίζατε ότι το Fold έμοιαζε πολύ με τον προκάτοχό του, περιμένετε μέχρι να δείτε το Flip.

Πέρυσι έφερε σημαντικές αλλαγές στο πτυσσόμενο εξωτερικό πάνελ της Samsung με πολύ μεγαλύτερη οθόνη εξωτερικά και πολύ βελτιωμένο μεντεσέ. Φαίνεται ότι έχουν δαπανηθεί πολλά σε χρήμα και χρόνο και έτσι υπήρξε νέα βελτίωση του σχεδιασμού.

Το Z Flip6 έχει διαστάσεις 165,0 x 71,7 x 7,4 χιλιοστά όταν ξεδιπλώνεται, αντιθέτως το Z Flip5 είχε τις εξής διαστάσεις: 165,1 x 71,9 x 6,9 mm. Δεδομένου ότι η Samsung έχει ήδη επιτύχει μια σχεδίαση που κλείνει ερμητικά, μπορούμε μόνο να υποθέσουμε ότι το επιπλέον πάχος προέρχεται από μια μεγαλύτερη μπαταρία – ορισμένες αναφορές κάνουν λόγο για 4.000 mAh (+300 mAh σε σχέση με το περσινό μοντέλο).

Δεν αποκλείεται μάλιστα το επιπλέον πάχος να βοηθήσει στη μείωση της πτυχής, καθώς θα αφήσει περισσότερο χώρο για τον εύκαμπτο μεντεσέ, μειώνοντας έτσι την καταπόνηση της οθόνης όταν διπλώνεται.

Μιλώντας για την εσωτερική οθόνη, φαίνεται ότι θα έχει το ίδιο μέγεθος με πριν σε διαγώνιο 6,7”. Η οθόνη έξω παραμένει επίσης στις 3,4” με τη ρύθμιση διπλής κάμερας να κατακλύζει την περιοχή της.

Η κύρια κάμερα αναμένεται να διαθέτει αισθητήρα 50MP, μια αναβάθμιση σε σχέση με τον αισθητήρα των 12MP των προηγούμενων Flips. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για αλλαγές στην εξαιρετικά ευρεία μονάδα και δεν υπάρχει ακόμη τηλεφακός.

Τέλος, ας αναφέρουμε εν συντομία τα χρώματα. Το βίντεο δείχνει το Z Flip6 σε Lavender, ενώ τα στατικά renders δείχνουν το χρώμα Mint. Και τα δύο είναι παρόμοια, αλλά όχι εντελώς ίδια με τις ισοδύναμες αποχρώσεις στο Z Flip5.

Τα Samsung Galaxy Z Flip6 και Z Fold6 πιθανότατα θα ανακοινωθούν τον Αύγουστο ως συνήθως.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...