Jump to content

Nero 7 - Nero Backitup προβλημα

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

γεια σας παιδια

εχω ενα προβλημα

εβαλα το νεο nero

και δοκιμασα το backitup για να κανω backup τη partition C:\ μου στον F:\ (αλλη partition) ωστε να μπορω να επαναφερω τον υπολογιστη μου σε αυτο το σημειο που ειμαι τωρα αμα γινει κατι κακο χωρις format κτλ

ολα καλα αλλα καποια στιγμη μου ζητα καπου να τοποθετησει το ενα εικονικο αρχειο BK_0004.DAT

δοκιμαζω στο σκληρο δισκο στις διαφορες partition

δοκιμαζω σε δισκετα

στο cd-rom

μεχρι και στο removable (τη ψηφιακη μου)

το ok δεν ενεργοποιειται οποτε μονο cancel μπορω να κανω :cry:

οποτε καταληγω με 3 αρχεια στον F μου, 3 dat και η διαδικασια σταματαει στο 99%

Τι φταιει? τι κανω λαθος

γεια σας παιδια

εχω ενα προβλημα

εβαλα το νεο nero

και δοκιμασα το backitup για να κανω backup τη partition C:\ μου στον F:\ (αλλη partition) ωστε να μπορω να επαναφερω τον υπολογιστη μου σε αυτο το σημειο που ειμαι τωρα αμα γινει κατι κακο χωρις format κτλ

ολα καλα αλλα καποια στιγμη μου ζητα καπου να τοποθετησει το ενα εικονικο αρχειο BK_0004.DAT

δοκιμαζω στο σκληρο δισκο στις διαφορες partition

δοκιμαζω σε δισκετα

στο cd-rom

μεχρι και στο removable (τη ψηφιακη μου)

το ok δεν ενεργοποιειται οποτε μονο cancel μπορω να κανω :cry:

οποτε καταληγω με 3 αρχεια στον F μου, 3 dat και η διαδικασια σταματαει στο 99%

Τι φταιει? τι κανω λαθος

Εσύ δε νομίζω πως κάνεις λάθος. Το nero7 έχει πολλά bugs μιας και όλοι μας σχεδόν βάλαμε την beta έκδοση που κυκλοφορεί στο net...

Υπάρχουν πολύ πιο "ειδικά" προγράμματα απ΄το nero πάντως για τη δουλειά που θέλεις να κάνεις.

Aν θέλεις να κρατήσεις ακριβές αντίγραφο ενός δίσκου, τότε καλύτερα να προτιμήσεις το Norton Ghost.

Αν και σχετικά παλιός στο myphone πρώτη μου φορά γράφω στο Computing.

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ένα πρόσβλημα του ΝΕRO 7.0.12 που μου έσπασε τα νεύρα και μου κόστισε μία σχεδόν ημέρα μπροστά στον υπολογιστή να προσπαθώ να τον επαναφέρω στις προηγούμενες ρυθμίσεις...

Το ζήτημα αφορά στο autoplay των windows xp (sp2) το οποίο ως δια μαγείας "μονιμοποιείται" εξαιτίας σχετικού κρυφού handler του NERO 7. Με καμμία επιλογή δεν απενεργοποιείται, είτε εντός είτε εκτός προγράμματος. Μιλάμε ό,τι και να κάνει κανείς, ακόμη και με registry & administrative templates... αποβαίνουν ΜΑΤΑΙΑ !!!! :mad: :mad:

Ο μόνος τρόπος να ξεφορτωθείς το ενοχλητικό (για μένα) autoplay είναι να φορτώσεις ένα restore point πριν την εγκατάσταση του NERO 7....

Ξαναγύρισα στην 6 μέχρι νεωτέρας... :p

MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND...