Jump to content

Απολαύστε 3D περιεχόμενο στο νέο nubia Pad 3D II χωρίς γυαλιά


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η τρέλα με τα 3D γραφικά ξεκίνησε τότε που κυκλοφόρησε η ταινία Avatar, τον επόμενο χρόνο περιμένουμε την 3 έκδοση αλλά σήμερα είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι που έχουν οθόνες με δυνατότητα προβολής περιεχομένου 3D στο σπίτι, πολύ λιγότερο όσοι έχουν οθόνες χωρίς να απαιτούνται καν γυαλιά. Πέρυσι η ZTE παρουσίασε το nubia Pad 3D με οθόνη 3D χωρίς γυαλιά. Τώρα η εταιρεία κυκλοφόρησε ένα μοντέλο δεύτερης γενιάς με σημαντικές βελτιώσεις.

Το nubia Pad 3D II διατίθεται στην αγορά ως “το πρώτο 3D tablet στον κόσμο χωρίς γυαλιά 5G+AI”. Είναι αρκετά διαφορετικό από τους ανταγωνιστές του. Το προηγούμενο μοντέλο είχε chipset Snapdragon 888 και καμία συνδεσιμότητα σε mobile δίκτυα. Αυτό έχει το πολύ νεότερο chip Snapdragon 8 Gen 2 και έχει 5G.

Η τεχνητή νοημοσύνη λύνει το πρόβλημα της έλλειψης περιεχομένου 3D – το προηγούμενο μοντέλο είχε επίσης μετατροπέα 2D σε 3D, αλλά το νέο Neovision 3D Anytime είναι καλύτερο. Λειτουργεί για εικόνες, βίντεο (συμπεριλαμβανομένων των streaming παιχνιδιών) ακόμα και για παιχνίδια.

Εμπρός διακρίνεται μια τεράστια οθόνη – IPS LCD 12,1” με ανάλυση 2.560 x 1.600 px (16:10) και ρυθμό ανανέωσης 144 Hz που διαθέτει φακούς υγρών κρυστάλλων και υπόσχεται αύξηση 80% στην ανάλυση 3D και διπλασιασμό της φωτεινότητας στη λειτουργία 3D. Επιπλέον, έχει μειώσει την αλληλεπίδραση 3D και βελτίωσε τα χρώματα 3D και την απόδοση ισχύος.

Αυτή η οθόνη προσφέρει γωνία θέασης 86°, η οποία επιτρέπει σε πολλά άτομα να βλέπουν το εφέ 3D ταυτόχρονα. Επίσης, λειτουργεί τόσο σε οριζόντια όσο και σε κατακόρυφη λειτουργία.

Το νέο tablet μπορεί επίσης να φιλοξενήσει περιεχόμενο από άλλες συσκευές. Για παράδειγμα, εάν διαθέτετε τηλέφωνο ZTE, μπορείτε να μεταδώσετε ασύρματα μια εφαρμογή από το τηλέφωνο στο tablet, όπου μπορείτε να αλληλεπιδράσετε μαζί του σε 3D. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Miracast για μετάδοση εικόνων στο tablet. Επιπλέον, μπορείτε να σύρετε και να αποθέσετε ένα τρισδιάστατο μοντέλο από φορητό υπολογιστή και να το κάνετε προεπισκόπηση στο tablet.

Ακόμη, το nubia Pad 3D II μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία τρισδιάστατου περιεχομένου. Διαθέτει διπλή κάμερα 13MP στο πίσω μέρος και διπλή κάμερα 8MP στο μπροστινό μέρος, η οποία μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και εικόνες 3D. Και με τον νέο κινητήρα AI, είναι πιο εύκολο να τραβήξετε μια καλή λήψη, καθώς η βέλτιστη εμβέλεια προς το θέμα είναι πλέον 2,5 φορές μεγαλύτερη.

Συνολικά υπάρχουν τέσσερα ηχεία με δυνατότητα DTS:X Ultra που δημιουργούν ένα καθηλωτικό τρισδιάστατο ηχητικό τοπίο που ταιριάζει με τις τρισδιάστατες εικόνες. Αυτά είναι ηχεία πλήρους συχνότητας 1W. Επίσης, υπάρχουν δύο μικρόφωνα με ακύρωση θορύβου.

Αναφέραμε ήδη ότι το tablet τροφοδοτείται από τον Snapdragon 8 Gen 2, αλλά να πούμε εδώ πως συνδυάζεται με LPDDR5X RAM και έως 512 GB UFS 4.0 αποθηκευτικό χώρο.

Περί πηγής ενέργειας, το tablet διαθέτει μπαταρία 10.000 mAh που μπορεί να επαναφορτιστεί γρήγορα στα 66 W.

Κλείνοντας να αναφερθεί πως το nubia Pad 3D II βρίσκεται στον επίσημο ιστότοπο της ZTE , ωστόσο, δεν υπάρχει ακόμη αναφορά για ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...