Jump to content

Επανάσταση στην επικοινωνία με το Whispp που αποκαλύφθηκε στο MWC 2024, δίνει φωνή σε όλους!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φανταστείτε έναν κόσμο όπου δεν υπάρχει κανένα εμπόδιο μεταξύ σκέψης και έκφρασης για όσους έχουν δυσκολία στην ομιλία. Πως μπορεί να συμβεί αυτό; Στο Mobile World Congress 2024, παρουσιάστηκε μια καινοτόμα εφαρμογή με το όνομα Whispp και αναδείχθηκε ως φάρος ελπίδας, που υπόσχεται να μετατρέψει τους προβληματικούς ψίθυρους σε ξεκάθαρο, άρτιο λόγο. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία απευθύνεται σε άτομα που προσπαθούν να διατηρήσουν τη μοναδική φωνητική τους ταυτότητα παρά τις δυσκολίες ομιλίας, παρέχοντας μια πλατφόρμα για ελεύθερη και αποτελεσματική επικοινωνία με τον κόσμο.

Οι χρήστες ενθαρρύνονται να υποβάλουν παλιές ηχογραφήσεις ή να κάνουν νέες ηχογραφήσεις της φωνής τους, τις οποίες η εφαρμογή χρησιμοποιεί στη συνέχεια για να αναδημιουργήσει την ομιλία τους, αντικατοπτρίζοντας τον αρχικό τόνο, το στυλ και την προφορά τους. Αυτή η σχολαστική διαδικασία διασφαλίζει τη διατήρηση της ουσίας της φωνής του χρήστη, προσφέροντας όχι απλώς μια φωνή, αλλά τη φωνή του πίσω σε αυτόν. Η τεχνολογία πίσω από το Whispp αποτελεί απόδειξη της δέσμευσης της εφαρμογής να βελτιώνει τις δυνατότητες προσβασιμότητας διατηρώντας παράλληλα την προσωπική αυθεντικότητα.

Με μια λειτουργία κλήσης εντός της εφαρμογής, επιτρέπει στους χρήστες να συμμετέχουν σε συνομιλίες χρησιμοποιώντας τη βελτιωμένη φωνή τους, καθιστώντας κάθε κλήση ευκαιρία για επανασύνδεση με αγαπημένα πρόσωπα χωρίς τη σκιά των προβλημάτων ομιλίας. Αυτή η δυνατότητα, ωστόσο, συνοδεύεται από ένα μοντέλο συνδρομής, με τιμή 19,99 $ ανά μήνα. Προσβάσιμο σε πλατφόρμες Android και iOS, το Whispp αποτελεί ένα ευέλικτο εργαλείο στην αναζήτηση της επικοινωνίας χωρίς αποκλεισμούς, οπότε βρήκαν έναν τρόπο άτομα με χαμηλό τόνος φωνής ή άτομα που έχουν υποστεί μόνιμη βλάβη στις φωνητικές του χονδρές, να αποκτήσουν την δικιά τους φωνή!

Το συμπέρασμα που προκύπτει είναι πως με η εισαγωγή του Whispp στο Mobile World Congress 2024 πυροδότησε συζητήσεις για το μέλλον των τεχνολογιών προσβασιμότητας. Στρέφοντας τα φώτα της δημοσιότητας σε άτομα με προβλήματα ομιλίας, η Whispp όχι μόνο παρουσιάζει μια λύση σε μια μακροχρόνια πρόκληση, αλλά ανοίγει επίσης πόρτες σε νέες δυνατότητες για το πώς η τεχνολογία μπορεί να υπηρετήσει την ανθρωπότητα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...