Jump to content

Ξεχωρίζει στο περίπτερο της Samsung στο MWC 2024.... το robot καταστροφέας!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το περίπτερο της Samsung Display στο MWC 2024, πέρα των καινοτόμων προτύπων και συσκευών, όπως το Galaxy Ring, έχει και ένα περίεργο robot που προσπαθεί να καταστρέψει με κάθε τρόπο τα smartphones!

Ναι μπορεί η φετινή έκθεση να συνδέεται σε μεγάλο βαθμό με τις δυνατότητες της generative AI, όμως η Samsung θέλησε να προσφέρει και κάτι διαφορετικό.

Ίσως το Extreme Robo Challenge να είναι ο πιο ευφυής τρόπος για να κατανοήσουμε τα επίπεδα ανθεκτικότητας μιας συσκευής και εδώ ένα ανέκφραστο ρομπότ καλείται να κάνει τη “βρώμικη δουλειά”. Όπως μπορείτε πιθανώς να υποθέσετε, αποτυγχάνει, αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό να το παρακολουθείτε να προσπαθεί να διαλύσει μια συσκευή. Αρχικά, βυθίζει ένα Z Flip 5 σε έναν κουβά, δείχνοντας πόσο αδιάβροχες είναι οι οθόνες. Στη συνέχεια εκτελείται το τεστ γρατσουνιάς, με το ρομπότ να τρίβει αιχμηρές πέτρες στην οθόνη χωρίς ορατή ζημιά. Ακολουθεί η δοκιμή πρόσκρουσης, με το ρομπότ να παίρνει ένα μαχαίρι και μεταλλικά ρουλεμάν στην οθόνη προτού διπλώσει επιθετικά τη συσκευή για μια τελευταία επίδειξη της δύναμης της οθόνης. Με το demo που έχει ολοκληρωθεί, όλοι χειροκροτούν για το ρομπότ, παρόλο που τελικά απέτυχε να κάνει αυτό που τόσο ξεκάθαρα επιθυμεί: να καταστρέψει!

Παρά αυτή τη διασκεδαστική άποψη για το κλασικό τεστ αντοχής, δεν αποδεικνύει τίποτα που δεν γνωρίζουμε ήδη. Η Samsung Display είναι γνωστή για την δεξιοτεχνία της όσον αφορά τα πτυσσόμενα και αναδιπλούμενα τηλέφωνα, όπως οι οθόνες της για άλλα ηλεκτρονικά είδη και το ρομπότ είναι απλώς ένα διασκεδαστικό τέχνασμα που επιβεβαιώνει πολλά από εκείνα που ισχυρίζεται η Sammy.

Βέβαια μην ξεχνάμε ότι στο εκθεσιακό χώρο της Samsung υπάρχουν εντυπωσιακές και καινοτόμες συσκευές, άρα το Extreme Robot Challenge δεν επισκιάζει τίποτα!

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...