Jump to content

Οδηγίες για να επαναφέρετε τα ζωντανά χρώματα στην οθόνη του Galaxy S24


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αποτελεσματική λύση πρόσφερε η Samsung με την κυκλοφορία της νέας ενημέρωσης λογισμικού για τη σειρά Galaxy S24, καθώς αντιμετώπισε το πρόβλημα με τη ζωηρότητα χρωμάτων οθονών σε αρκετές μονάδες! Παράλληλα με την νέα ενημέρωση υπήρξε βελτίωση ως προς την εμπειρία λήψης φωτογραφιών.

Όπως θα γνωρίζετε ήδη την όλη ιστορία, φέτος η Samsung βαθμολόγησε τις οθόνες του Galaxy S24 διαφορετικά, με αποτέλεσμα ένα κάπως ξεθωριασμένο προφίλ χρωμάτων την πρώτη μέρα. Οι κάτοχοι παραπονέθηκαν και την περασμένη εβδομάδα, η Samsung αντιμετώπισε το ζήτημα μέσω μιας νέας έκδοσης υλικο-λογισμικού.

Ωστόσο, με αυτήν την ενημέρωση, η εταιρεία δεν αντικατέστησε απλώς το αρχικό ζωντανό χρωματικό προφίλ του Galaxy S24. Αντίθετα, το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό προσθέτει ένα νέο ρυθμιστικό “Vividness” με τρεις προεπιλογές. Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Πιο ζωντανά από ποτέ τα χρώματα στην οθόνη του Galaxy S24

Αφού εγκαταστήσετε την ενημέρωση υλικο-λογισμικού AXB7 για τα Galaxy S24, Galaxy S24+ ή Galaxy S24 Ultra, μπορείτε να επαναφέρετε τα φωτεινά χρώματα στην οθόνη AMOLED ανοίγοντας την εφαρμογή Ρυθμίσεις, μεταβαίνοντας στην “Οθόνη”, πατώντας “Λειτουργία οθόνης”, επιλέγοντας ” Ζωντανό”, πατώντας το εικονίδιο του ερωτηματικού, στη συνέχεια μεταβείτε στις “Σύνθετες ρυθμίσεις” και, τέλος, σέρνετε το νέο ρυθμιστικό “Ζωντάνια” προς τα δεξιά.

Λάβετε υπόψη ότι εάν χρησιμοποιείτε το Eye Comfort Shield ή/και τη νέα λειτουργία Adaptive Color Tone, θα πρέπει να απενεργοποιηθούν και τα δύο ενώ αλλάζετε το προφίλ χρώματος της οθόνης του Galaxy S24. Μετά ενεργοποιείτε ξανά τα παραπάνω χαρακτηριστικά

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...