Jump to content

Τα iPhone 17 και iPhone 17 Plus θα ενσωματώνουν οθόνη ProMotion 120 Hz


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρώτη φορά που η Apple τοποθέτησε τα πάνελ οθόνης ProMotion 120 Hz, ήταν στην περίπτωση της σειράς iPhone 14 Pro το 2022. Η εταιρεία, μέχρι στιγμής, έχει διατηρήσει τις οθόνες ProMotion αποκλειστικά για smartphone της σειράς Pro. Τώρα, μια νέα αναφορά του The Elec ισχυρίζεται ότι ολόκληρη η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει οθόνες ProMotion.

Τα iPhone 17 και iPhone 17 Plus αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον Σεπτέμβριο του 2025 και θα είναι τα πρώτα μοντέλα μη Pro που διαθέτουν πάνελ οθόνης LTPO. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσαμε να δούμε ακόμη και τη λειτουργία Always-On-Display σε ολόκληρη τη σειρά iPhone 17, η οποία μέχρι στιγμής ήταν αποκλειστική για μοντέλα Pro.

Για όσους δεν γνωρίζουν, τα πάνελ οθόνης LTPO ενεργοποιούν το δυναμικό ρυθμό ανανέωσης και επιτρέπουν στην οθόνη να ανανεώνεται στο εύρος 1Hz έως 120Hz ανάλογα με την εργασία. Στη λειτουργία always-on-display, οι οθόνες LTPO λειτουργούν συνήθως με πολύ χαμηλό ρυθμό ανανέωσης, όπως 1 Hz, για εξοικονόμηση όσο το δυνατόν περισσότερης ενέργειας.

Προτείνεται επίσης ότι η Apple θα μπορούσε να προμηθευτεί το πάνελ LTPO (πολυκρυσταλλικό οξείδιο χαμηλής θερμοκρασίας) από την BOE για τα iPhone 17 και 17 Plus. Προς το παρόν, αυτό γίνεται από την LG.

Η σειρά iPhone 17 αναμένεται να περιλαμβάνει τέσσερα μοντέλα: iPhone 17, iPhone 17 Plus, iPhone 17 Pro και iPhone 17 Pro Max. Νωρίτερα μια αναφορά αποκάλυψε ότι η σειρά iPhone 17 θα διαθέτει αναβαθμισμένη κάμερα selfie 24MP. Επίσης, το iPhone 17 Pro Max θα προσφέρει τηλεφακό 48MP.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...