Jump to content

Το αναδιπλούμενο Huawei Mate X5 κερδίζει το βραβείο "Best of MWC 2024"


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαρωτική και πάλι η Huawei που όχι μόνο είχε να δείξει αρκετά premium προϊόντα στο εν εξελίξει συνέδριο (Mobile World Congress) 2024, αλλά μάλιστα θα αποχωρήσει και με ένα βραβείο στην κατοχή της που κέρδισε το πτυσσόμενο Mate X5. Ο τίτλος του βραβείου που απονεμήθηκε στην Κινεζική εταιρείας για το συγκεκριμένο της μοντέλο είναι “Best of the MWC 2024” και απέσπασε θετική βαθμολογία για τη μοντέρνα σχεδίαση, τις δυνατότητες του τεχνολογικού πακέτου και την εκπληκτική δημοτικότητά του.

Ο κινεζικός τεχνολογικός γίγαντας ανακοίνωσε τη νίκη του Huawei Mate X5 για το βραβείο “Best of the MWC 2024” στην επίσημη σελίδα τους στο Weibo. Η εταιρεία ανέφερε ότι το αντίστοιχο πτυσσόμενο έχει τιμηθεί από τα έγκυρα μέσα ενημέρωσης για την υπεροχή του.

Συγκεκριμένα, το πτυσσόμενο τηλέφωνο Mate X5 κέρδισε αυτό το βραβείο για την υψηλή ζήτηση τόσο στην κινεζική όσο και στην παγκόσμια αγορά. Η συσκευή προσφέρει εκπληκτικά χαρακτηριστικά, εξαιρετικά δυναμικές λειτουργίες κάμερας και ένα μοναδικό στυλ που την ξεχωρίζει από άλλα αναδιπλούμενα gadget.

Επιπλέον, έχει διαπρέψει σε τεστ ανθεκτικότητας και εξασφαλίζει αυξημένη αντοχή στις γρατσουνιές κατά 300% και αντοχή στις πτώσεις κατά 100% – χάρη στο γυαλί Kunlun. Η συσκευή βοήθησε την Huawei να αποκτήσει μερίδιο 51,23% στην κινεζική αγορά των πτυσσόμενων smartphones.

Εκτός από το Mate X5, η Huawei παρουσίασε επίσης το Mate 60, τα ακουστικά FreeClip, το Watch GT 4 και μερικά άλλα έξυπνα προϊόντα που έχουν προσελκύσει πολλούς συμμετέχοντες.

Λίγα λόγια για το Mate X5…

Το εμβληματικό αναδιπλούμενο εξοπλίζεται με μια κύρια οθόνη 7,85 ιντσών και ένα εξωτερικό OLED πάνελ 6,4 ιντσών. Αυτές οι οθόνες υποστηρίζουν ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μείωση φωτεινότητας PWM υψηλής συχνότητας 1440 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240 Hz για μια εντυπωσιακή οπτική εμπειρία.

Μπροστά, η συσκευή επιλέγει ανάλυση 2496 x 2224 pixel και 426 PPI. Η εξωτερική οθόνη χρησιμοποιεί μια τετραδιάστατη οθόνη OLED 3D με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz, μείωση φωτεινότητας PWM υψηλής συχνότητας 1440 Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής έως και 300 Hz.

Όσον αφορά την κάμερα, το πτυσσόμενο τηλέφωνο διαθέτει διάταξη τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50MP, 13MP εξαιρετικά ευρυγώνια λήψη, καθώς και αισθητήρα τηλεφακού περισκοπίου 12MP με οπτικό ζουμ 5x και δυνατότητες ψηφιακού ζουμ 50x.

Από την άλλη πλευρά, η μπροστινή πλευρά του τηλεφώνου φέρει κάμερα selfie 8MP για εικονικές λήψεις πορτρέτου. Επιπλέον, το Huawei Mate X5 διαθέτει μπαταρία 5060mAh με ενσύρματη υποστήριξη 66W και γρήγορη ασύρματη φόρτιση 50W.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...