Jump to content

[MWC 2024]: Παρά το μικρός της μέγεθος, η PhoneCam είναι ευφυέστατη!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όλοι οι επισκέπτες του φετινού MWC έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια ματιά σε πολλές συσκευές και σε ακόμη περισσότερα gadgets, όπως την PhoneCam των $69 που είναι μια μικροσκοπική κάμερα, η οποία παρουσιάστηκε επίσης στην CES τον Ιανουάριο και αναμένεται να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2024. Η κάμερα αυτή έχει σχεδιαστεί για να την έχετε συνεχώς επάνω σας. Υπάρχει μια μαγνητική βάση που μπαίνει κάτω από το πουκάμισό σας και η κάμερα συνδέεται με μια άλλη μαγνητική βάση πάνω από το πουκάμισο, έτσι παραμένει στο σώμα σας.

Υπάρχει ένα καλώδιο που εκτείνεται από την εσωτερική βάση στο τηλέφωνό σας, το οποίο είναι λίγο αδέξιο, αλλά σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για τη φόρτιση ενός άλλου gadget, επειδή βασίζεται εξ ολοκλήρου στο smartphone σας για την επεξεργασία όλων των λειτουργιών του. Υπάρχει ένα εξάρτημα ασφαλείας με τη PhoneCam όπου μπορείτε να πατήσετε ένα κουμπί για να ειδοποιήσετε τους ανταποκριτές έκτακτης ανάγκης και την οικογένειά σας, αλλά το βασικό μέρος της συσκευής είναι οι δυνατότητές της σε τεχνητή νοημοσύνη.

Στα πλεονεκτήματα αυτής της κάμερας συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία αναγνώρισης αντικειμένων και ανάγνωσης κειμένων, οπότε φανταστείτε αν βρίσκεστε σε ένα παντοπωλείο σε μια ξένη χώρα—μπορείτε να δείξετε στην κάμερα ένα αντικείμενο, να ρωτήσετε τι είναι και να της ζητήσετε να μεταφράσει το κείμενο.

Η εταιρεία λέει ότι εργάζεται για την προσθήκη φωνητικής αναγνώρισης, ώστε να μπορείτε να ρυθμίζετε την κάμερα με τα λόγια σας, καθώς και με τις χειρονομίες σας. Μπορείτε επίσης να εκπαιδεύσετε τις δικές σας λειτουργίες AI μέσω του backend της PhoneCam.

Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρήσεων, ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η εταιρεία. Οι Ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες ζήτησαν να το βάλουν σε όλους τους εργάτες του εργοστασίου τους και να αναγνωρίσουν και να επικυρώσουν την τεχνητή νοημοσύνη ότι ο εργαζόμενος έχει κάνει ό,τι χρειάζεται να κάνει με ακρίβεια, καθιστώντας τη διαδικασία ποιοτικού ελέγχου πολύ πιο άμεση.

Η βασική λειτουργικότητα της PhoneCam είναι δωρεάν, αλλά για να αποκτήσετε πρόσβαση στην πλήρη σειρά δυνατοτήτων της, θα πρέπει να εγγραφείτε για μια συνδρομή — το πρόγραμμα χαμηλότερης συνδρομής ξεκινά από 4 $ το μήνα.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...