Jump to content

Μετά την επιτυχία του πρώτου Samsung Galaxy Tab S6 Lite, έρχεται σύντομα η έκδοση του 2024


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ξανά στην αγορά το Samsung Galaxy Tab S6 Lite μόνο που αυτή την φορά θα δούμε την νέα του έκδοση 2024! Η ομάδα του 91Mobiles εντόπισε το επερχόμενο tablet στη βάση δεδομένων FCC και στις πιστοποιήσεις UL Demko. Το επερχόμενο Galaxy Tab S6 Lite (2024) εντοπίστηκε πρόσφατα στις βάσεις δεδομένων IMEI και Geekbench.

Οι αναμενόμενες προδιαγραφές του Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)

Η πιστοποίηση UL Demko που αποκτήθηκε από το επερχόμενο tablet Samsung αποκαλύπτει ότι η συσκευή θα υποστηρίζεται από μπαταρία 6840 mAh με χρόνο λειτουργίας 26,34 WHr. Η πιστοποίηση προσθέτει τους αριθμούς μοντέλου δύο μπαταριών ιόντων λιθίου, EB-BT725ABU και EB-BT725ABN.

Να διευκρινίσουμε πως η συσκευή έχει λάβει πιστοποίηση FCC με το FCC ID A3LSMP625 και η βάση δεδομένων αποκαλύπτει την υποστήριξη για την μπαταρία EB-BT725ABU. Η σελίδα πληροφοριών κατάστασης στο FCC επιβεβαιώνει ότι το tablet θα υποστηρίζει τεχνολογία ενσύρματης φόρτισης 15W.

Ακόμη, η Samsung θα εξοπλίσει τη συσκευή με WACOM Spen με αριθμό μοντέλου CP-911-01B-X. Η βάση δεδομένων FCC αποκαλύπτει επίσης υποστήριξη για πρωτόκολλα LTE , Wi-Fi διπλής ζώνης και Bluetooth 5.3.

Από την ίδια πιστοποίηση που έλαβε η συσκευή από FCC, επιβεβαιώθηκε ότι η συσκευή θα διαθέτει οθόνη LCD. Η Samsung θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του Galaxy Tab S6 Lite (2024) σε παραλλαγή μόνο με συνδεσιμότητα Wi-Fi. Η καταχώριση IMEI, η βάση δεδομένων FCC και η πιστοποίηση GCF αποκαλύπτουν τον αριθμό μοντέλου SM-P625 .

Το Galaxy Tab S6 Lite (2024) επισκέφτηκε τη βάση δεδομένων Geekbench με τον αριθμό μοντέλου SM-P620, που πιστεύεται ότι είναι η παραλλαγή Wi-Fi του tablet. Η βάση δεδομένων αποκαλύπτει ότι ένα Exynos 1280 SoC θα τροφοδοτεί το tablet με μέγιστη ταχύτητα ρολογιού 2,4 GHz. Το chipset θα συνδυαστεί με 4 GB μνήμης RAM και θα κάνει το ντεμπούτο του με Android 14 out of the box.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...