Jump to content

[MWC 2024]: Aσύρματη 4Κ τηλεόραση από την Displace που την κολλάς στον τοίχο!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τις εντυπώσεις πολλών παρευρισκόμενων είχε προκαλέσει μια startup εταιρεία που ονομάζεται Displace όταν βρέθηκε στην CES 2023 και παρουσίασε μια 4K OLED ασύρματη τηλεόραση μεγέθους 55 ιντσών “Display Flex αξίας 3.000 δολαρίων. Ο λόγος που στάθηκαν πολλοί στο περίπτερο της εταιρείας και θαύμαζαν αυτό το πάνελ τηλεόρασης ήταν πως δεν υπήρχε κάποια κλασσική βάση στήριξης, απλώς η τηλεόραση κολλούσε στον τοίχο!

Η κυκλοφορία προκάλεσε αίσθηση εκείνη την εποχή και σήμερα στο Mobile World Congress στη Βαρκελώνη και ο ιδρυτής και CEO Balaji Krishna,είπε ότι περισσότερες εκδόσεις της οθόνης είναι καθ’ οδόν και με νέα χαρακτηριστικά.

Αρχικά, το νέο “Display Mini” θα είναι μια μικρότερη τηλεόραση 27 ιντσών και θα σχεδιαστεί για χώρο κουζίνας ή μπάνιου. O Krishna υπαινίχθηκε επίσης για μια νέα τεχνολογία που δεν έχει ακόμη αποκαλυφθεί ενσωματωμένη στη συσκευή, όπως μια “μηχανή αγορών με τεχνητή νοημοσύνη” που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν προϊόντα από διαφημίσεις και έναν αναγνώστη ανέπαφων πληρωμών.

Οι συσκευές Displace θα έχουν επίσης ενσωματωμένη θερμική κάμερα που έχει πιθανές εφαρμογές για την υγεία (όπως η ανάγνωση χαρτών θερμότητας του σώματός σας για την ανίχνευση φλεγμονής κ.λπ.), σύμφωνα με την εταιρεία.

“Σταματήσαμε να παίρνουμε προ-παραγγελίες μετά το CES επειδή θέλαμε να εκπληρώσουμε αυτές τις προ-παραγγελίες και θα αρχίσουμε να αποστέλλουμε αυτές τις προ-παραγγελίες στα μέσα του έτους”, είπε ο CEO της εταιρείας. “Κάναμε πολλές σχεδιαστικές αλλαγές και απλοποιήσαμε πολλά πράγματα, όπως η μείωση του βάρους”.

Πρόσθεσε ότι η εταιρεία στοχεύει να κάνει έναν γύρο συγκέντρωσης κεφαλαίων “μικρής σειράς Α” ύψους 5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όπως ειπώθηκε, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη συσκευή προήλθε από στούντιο τέχνης, μουσεία και “ακόμη και πρεσβείες”. Ενώ οι περισσότεροι καταναλωτές είναι εντάξει με μια παραδοσιακή ρύθμιση τηλεόρασης, υπάρχουν επιχειρήσεις που πρέπει να μπορούν να τοποθετήσουν μια τηλεόραση σε έναν τοίχο ή ακόμα και σε ένα παράθυρο, όπως μπορεί να κάνει ένα monitor της Displace.

Πως στερεώνεται μόνη της στον τοίχο μια τέτοια τηλεόραση;

Λοιπόν, χρησιμοποιεί ένα σύστημα αναρρόφησης κενού για να στερεωθεί, ακόμη και σε στεγνό τοίχο, καθώς και μπαταρίες που μπορούν να εναλλάσσονται που τροφοδοτούν την οθόνη. Η τηλεόραση είναι portless και μεταδίδει όλο το περιεχόμενο από έναν σταθμό βάσης, παρόμοιο με το OLED M της LG.

Εκτός από το ότι μπορεί να κολλήσει σε κεραμικά και γυαλί, το μοντέλο Display Flex θα παραμείνει στον τοίχο έως και 10 μήνες, χρησιμοποιώντας το σύστημα κενού του. Και αν αυτό αποτύχει, η οθόνη θα χαμηλώσει σταδιακά χρησιμοποιώντας ένα zipline – όπως μια αράχνη που περπατά στον ιστό – από τον τοίχο.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...