Jump to content

Το ξέρουν και στην OnePlus, το περιστρεφόμενο κουμπί στο νέο OnePlus Watch 2 δεν κάνει τίποτα


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άκρως εντυπωσιακή είναι η αυτονομία που προσφέρει το νέο OnePlus Watch 2, ενώ και η κατασκευή του από ανοξείδωτο ατσάλι εξασφαλίζει ιδιαίτερη αντοχή, όλα αυτά είναι τα θετικά στοιχεία που θα βρείτε στο νέο ρολόι της Κινεζικής εταιρείας. Όμως πέρα από τα ευπρόσδεκτα χαρακτηριστικά υπάρχει και κάτι άστοχο, μια κορώνα που δεν χρησιμεύει σε τίποτα, είναι ιδιαίτερα περιορισμένο στην εκτέλεση λειτουργιών όσον αφορά το wear OS.

Εδώ και αρκετό καιρό, ένα κοινό χαρακτηριστικό μεταξύ των έξυπνων ρολογιών είναι η δυνατότητα περιστροφής του πλευρικού κουμπιού, της “κορώνας”, για κύλιση στο UI και έλεγχο ορισμένων στοιχείων. Η περιστρεφόμενη κορώνα έχει εμφανιστεί σε πολλά ρολόγια Wear OS όλα αυτά τα χρόνια, αλλά έγινε δημοφιλής κυρίως από τη σειρά Apple Watch.

Η κορώνα στη δεξιά πλευρά του ρολογιού είναι ένα κουμπί πολλαπλών λειτουργιών που μπορεί να εκκινήσει το Google Assistant ή να τραβήξει το συρτάρι της εφαρμογής, αλλά αυτό είναι όλο. Το κουμπί περιστρέφεται αλλά απλώς δεν κάνει τίποτα στο Wear OS.

Μιλώντας στο 9to5Google , η OnePlus εξήγησε ότι η περιστροφική κίνηση της κορώνας του Watch 2 “δεν έχει καμία λειτουργία” και είναι μάλλον παιχνίδι ανθεκτικότητας. Σύμφωνα με την OnePlus, ένα περιστρεφόμενο κουμπί είναι πιο ανθεκτικό σε πτώση σε σύγκριση με ένα που είναι άκαμπτο.

Για όποιον έχει χρησιμοποιήσει το Apple Watch, η περιστρεφόμενη κορώνα είναι μια τεράστια ώθηση σε αυτήν την εμπειρία, επομένως είναι μάλλον περίεργο να βλέπουμε την OnePlus να υιοθετεί το ίδιο χαρακτηριστικό καθώς εδώ το μόνο που επιτρέπει στους χρήστες είναι να κάνουν μεγέθυνση και σμίκρυνση χρησιμοποιώντας μια χειρονομία.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...