Jump to content

MWC @ 2024: Πάρε το Samsung Cling Band, φόρεσέ τον στον καρπό σου και έχεις ένα προηγμένο τηλέφωνο!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πάντα η Samsung έχει τις πιο διασκεδαστικές ιδέες για smartphone και τις παρουσιάζει ως συνήθως κατά την διεξαγωγή μεγάλων παγκόσμιων εκθέσεων. Μια τέτοια στιγμή αποτελεί και το φετινό Mobile World Congress (MWC), όπου η νοτιοκορεάτικη εταιρεία παρουσίασε ένα smartphone σε bar-style που μπορεί να λυγίσει και να φορεθεί στον καρπό. Η εταιρεία παρουσίασε επίσης μικρές οθόνες OLED σε διάφορες μορφές που συνδέονται με διάφορα αξεσουάρ και συσκευές.

Δεν έχετε ξαναδεί κάτι ανάλογο όπως το Samsung Cling Band

Η ιδέα της “λυγισμένης” συσκευή που παρουσίασε η Samsung Display στην έκθεση ονομάζεται Cling Band. Διαθέτει ευέλικτη οθόνη OLED και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως smartphone ή smartwatch, ανάλογα με την περίπτωση χρήσης. Στη λειτουργία candy bar, η συσκευή μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο smartphone, με ένα λεπτό σχήμα, μια οθόνη χωρίς πλαίσιο στο μπροστινό μέρος και μια κάμερα στο πίσω μέρος. Διαθέτει επίσης θύρα USB Type-C και μεγάφωνο στο κάτω μέρος. Μια δομή σαν αυλάκωση υποστηρίζει την εύκαμπτη οθόνη όταν η συσκευή είναι λυγισμένη.

Όταν είναι λυγισμένο, το τηλέφωνο μοιάζει με θόλο κάτω από τη γέφυρα. Στο πίσω μέρος, μαζί με την κάμερα, διαθέτει μετρητή καρδιακών παλμών. Έτσι, όταν φοριέται στον καρπό, μπορεί να παρακολουθεί τον καρδιακό σας ρυθμό και άλλες μετρήσεις υγείας. Είναι απλώς μια ιδέα σε αυτό το στάδιο και προορίζεται να επιδείξει την ευελιξία των οθονών OLED από την Samsung. Το πρόβλημα με αυτήν την ιδέα είναι ότι όταν χρησιμοποιείτε τη συσκευή ως τηλέφωνο, δεν θα μπορεί να μετρήσει τον καρδιακό σας ρυθμό και άλλες μετρήσεις, επομένως θα έχει μόνο μέρος των δεδομένων υγείας σας ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον, θα ήταν επίσης πολύ άβολο να φορεθεί κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Η Samsung Display παρουσίασε επίσης άλλες ιδέες, όπως μικρές κυκλικές οθόνες πάνω από ασύρματα ακουστικά και θήκες φόρτισης για αληθινά ασύρματα ακουστικά. Ακόμη, η εταιρεία παρουσίασε ήδη ασύρματες θήκες ακουστικών με κυκλική οθόνη στην κορυφή. Εμφανίζει τα επίπεδα φόρτισης, τα πολυμέσα που αναπαράγονται, τον ισοσταθμιστή, τις λειτουργίες ήχου και άλλες πληροφορίες που σας επιτρέπουν να ελέγχετε διάφορες ρυθμίσεις χωρίς να αγγίζετε το τηλέφωνο.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...