Jump to content

Και φέτος έχουμε στο MWC μια νέα XR συσκευή, υποδεχτείτε το HTC VIVE XR Elite Business Edition!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συνεχίζοντας το μεγάλο κύμα ανακοινώσεων στο συνέδριο Mobile World Congress (MWC) 2024 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, εμφανίστηκε ξάφνου και νέο μέλος της οικογενείας HTC VIVE και πιο ειδικά παρουσιάστηκε το νέο XR Elite Bussiness Edition με καθηλωτικές υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Οι νέες δυνατότητες του HTC VIVE περιλαμβάνουν μια ανανεωμένη πλατφόρμα VIVERSE έτοιμη για παραγωγικότητα και ιδανική για περιπτώσεις χρήσης απομακρυσμένης συνεργασίας, με νέες δυνατότητες βοηθού AI.

Η Cher Wang, Πρόεδρος και Συνιδρυτής της HTC, πρόσθεσε:

Κάθε χρόνο, η βιομηχανία XR προσφέρει περισσότερη καινοτομία για την υποστήριξη της ανθρωπότητας. Το 2023 βοηθήσαμε τους ηλικιωμένους να αποκτήσουν νέες εμπειρίες, ενώ παράλληλα βελτιστοποιήσαμε τα ιατρικά διαγνωστικά εργαλεία. Τοποθετήσαμε ένα headset VR στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό για ψυχική και σωματική υγεία. Και το VIVE Arts βοήθησε να δημιουργηθεί μια όμορφη ματιά στα τελευταία έργα του Βίνσεντ βαν Γκογκ, με τρόπο που δεν είχε ξαναδεί. Το XR εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

H νέα βελτιστοποιημένη συσκευή XR περιλαμβάνει υποστήριξη σουίτας λογισμικού βάσει τοποθεσίας για υποστήριξη εμπειριών που βασίζονται στην τοποθεσία πολλών χρηστών, όπως αυτές σε στοές, μουσεία, γκαλερί και πολιτιστικά ιδρύματα. Επιπλέον, τα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα σύστημα VIVE Business+ που βελτιστοποιεί την ανάπτυξη υλικού και λογισμικού.

Το νέο HTC VIVE με τις όλες τις καινούργιες του δυνατότητες ενισχύει περαιτέρω τις λειτουργίες σε μεγαλύτερες περιόδους σύνδεσης πολλών χρηστών. Επιπλέον, η εταιρεία επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν νέα αξεσουάρ υλικού, όπως μια καλύτερη φλάντζα προσώπου, ένα κορυφαίο λουρί κεφαλής και κλιπ ασφαλείας.

Για να γίνει πιο αντιληπτές οι νέες λειτουργίες του ενημερωμένου HTC VIVE XR Elite Business Edition, ο κορυφαίος πωλητής συσκευών XR λανσάρει επίσης ένα VIVERSE PARK για να βοηθήσει τους οργανισμούς να ξεκινήσουν να συνεργάζονται με την πλατφόρμα που είναι έτοιμη για χρήση σε μεγάλες επιχειρήσεις.

Στην καθηλωτική πλατφόρμα συνεργασίας VIVERSE, οι επιχειρήσεις μπορούν να δημιουργήσουν κατά παραγγελία χώρους συναντήσεων και εκδηλώσεων που ταιριάζουν σε μια σειρά από περιπτώσεις χρήσης συνεργασίας από απόσταση.

Το πακέτο εκκίνησης περιλαμβάνει προσφορές όπως τρεις μήνες πρόσβαση στο VIVERSE for Business, 10 δωρεάν μονάδες VIVE XR Elite Business Edition και δωρεάν πρόσβαση στο VIVE Business+ για να προσελκύσει νέους χρήστες στην πλατφόρμα του.

Επιπλέον, η πλατφόρμα VIVERSE διαθέτει βαθιά ενσωμάτωση AI για τη βελτίωση της πλατφόρμας.

Οι λειτουργίες AI βελτιώνουν και την απόδοση των avatar στην υπηρεσία, με το AI να βελτιώνει την κίνηση των avatar των χρηστών. Το HTC VIVE προσθέτει επίσης υποστήριξη για το προϊόν VIVE Ultimate Tracking για χρήστες VIVERSE, επιτρέποντας πιο πολύτιμες κινήσεις avatar.

Από άποψη κόστους, το HTC VIVE XR Elite Business Edition έχει μια μέτρια τιμή αγγίζοντας τα 1.299 $ και σου προσφέρει μια συμπαγή μορφή και πολλές αναβαθμίσεις από την αρχική του έκδοση.

Βέβαια μην ξεχνάμε και την λειτουργία Visual Odometry (VO) του προϊόντος που κλιμακώνει τις περιστροφές των χρηστών για να αναπτύξει καθηλωτικές εμπειρίες, επιτρέποντας στους χρήστες να εισέλθουν, να εκπαιδευτούν και να τονίσουν αξιοσημείωτες εμπειρίες εμβάπτισης στα ακουστικά τους χωρίς να ρυθμίσουν εκτενώς το περιβάλλον.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...