Jump to content

Διανύουμε την 2η ημέρα του MWC και η OnePlus επιβεβαιώνει την κυκλοφορία του OnePlus 12R Genshin Impact Edition


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεγάλη κινητοποίηση από την OnePlus που δεν την προλαβαίνουμε με τις ανακοινώσεις της, καθώς μετά την κυκλοφορία του OnePlus Watch 2, τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε από το συνέδριο MWC ότι η τελευταία της ειδική έκδοση smartphone – το OnePlus 12R Genshin Impact Edition – θα κυκλοφορήσει στην Ινδία και σε ολόκληρο τον κόσμο στις 28 Φεβρουαρίου, μια νέα παραλλαγή με βάση το OnePlus 12R  που τροφοδοτείται με το SoC Snapdragon 8 Gen 2.

Η OnePlus αποκάλυψε επίσης μερικά πλεονεκτήματα από την αρχή, τα οποία περιλαμβάνουν την άμεση έκπτωση σε επιλεγμένες τραπεζικές κάρτες, προσφορά ανταλλαγής σε παλιά τηλέφωνα και προγράμματα EMI χωρίς κόστος. Τα ενδιαφερόμενα μέρη μπορούν επίσης να συμμετάσχουν στην έρευνα Genshin Impact Edition Launch για να κερδίσουν 500 Primogems.

Συνάμα αποκαλύφθηκε από την OnePlus η σχεδίαση και ορισμένα high-lights του επερχόμενου smartphone, το οποίο περιλαμβάνει ένα ειδικά σχεδιασμένο πίσω πάνελ σε χρώμα Electro Violet με το λογότυπο “Keqing” στο πίσω μέρος του smartphone και μια ειδική χάραξη της ίδιας λέξης, που επιτυγχάνεται με το electro – διαδικασία χάραξης, η οποία μπορεί να προβάλλει το ίδιο πράγμα στις περισσότερες επιφάνειες.

Σε σύγκριση με την κανονική έκδοση, το OnePlus 12R Genshin Impact Edition λέγεται ότι θα προσφέρει διπλάσια μνήμη αποθήκευσης (512 GB) και αναμένεται επίσης να προσφέρει 16 GB μνήμης RAM. Λαμβάνοντας υπόψη ότι το βιντεοπαιχνίδι Genshin Impact μπορεί εύκολα να πάρει πάνω από 100 GB όταν ληφθούν όλοι οι πόροι, η εταιρεία ίσως αποφάσισε να προσφέρει μια παραλλαγή υψηλότερης αποθήκευσης, παρόμοια με το OnePlus 11R 5G Solar Red, το οποίο κυκλοφόρησε πέρυσι.

Οι υπόλοιπες προδιαγραφές θα παραμείνουν ίδιες, η οποία περιλαμβάνει καμπύλη οθόνη 6,78 ιντσών ανάλυσης 1,5K με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη, ρύθμιση τριπλής κάμερας με κύρια κάμερα 50 MP και το smartphone θα περιλαμβάνει μεγάλη μπαταρία 5.500 mAh με υποστήριξη για γρήγορη φόρτιση 100W. Όσον αφορά το λογισμικό, το τηλέφωνο θα διατίθεται με το Android 14 + OxygenOS 14 και είναι πιθανό να περιλαμβάνει ένα ειδικό πακέτο εικονιδίων με θέμα το Genshin Impact.

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...