Jump to content

[MWC 2024]: Ακούς μουσική 24ωρες το 24ωρο; Σου ταιριάζει το Nubia Music που θυμίζει πικάπ!


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τρόπος ζωής και έκφρασης αποτελεί για σένα η μουσική; Δεν μπορείς να ζήσεις ούτε μέρα χωρίς να παίζει μουσική στο κινητό σου; Η Nubia σε σκέφτηκε και ανακοίνωσε ένα νέο τους smartphone που εστιάζει στη μουσική “nubia Music” και έκανε παρθενική εμφάνιση στο MWC 2024. Με τιμή 149 $, αυτή η μοναδική συσκευή ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο σχεδιασμό της μονάδας ηχείων + κάμερας που θυμίζει παλιομοδίτικα πικάπ. Το τηλέφωνο διαθέτει ένα πολύχρωμο πίσω κάλυμμα και διαθέτει δύο υποδοχές ακουστικών 3,5 mm στο επάνω μέρος για άνετη κοινή χρήση μουσικής.

Στην “καρδιά” του τηλεφώνου nubia Music βρίσκεται το εντυπωσιακό σύστημα ηχείων του, το οποίο η Nubia ισχυρίζεται ότι προσφέρει επίπεδο έντασης 600% υψηλότερο από αυτό των άλλων κινητών τηλεφώνων. Σχεδιασμένη για κοινές εμπειρίες ακρόασης, η συσκευή ενσωματώνει έναν αλγόριθμο ακραίας έντασης που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη για να εξασφαλίσει βέλτιστο χειρισμό των συχνοτήτων πρίμων και μπάσων. Αυτή η έμφαση στην ποιότητα ήχου και την κοινή απόλαυση ξεχωρίζει το Nubia Music στην αγορά των smartphones.

Εκτός των ηχείων και των υποδοχών, το nubia Music τροφοδοτείται από επεξεργαστή UNISOC και προσφέρει 8 GB μνήμης RΑΜ σε συνδυασμό με αποθηκευτικό χώρο είτε 128 GB είτε 256 GB. Η συσκευή διαθέτει οθόνη LCD 6,6 ιντσών HD+ 90 Hz, παρέχοντας στους χρήστες μια ομαλή οπτική εμπειρία που ενισχύεται από εφέ φωτισμού “μουσικής αναπνοής”. Επιπλέον, το τηλέφωνο διαθέτει ρύθμιση διπλής πίσω κάμερας 50MP, επιτρέποντας στους χρήστες να καταγράφουν εικόνες και βίντεο υψηλής ποιότητας.

Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι επίσης ένα από τα κυριότερα σημεία του τηλεφώνου nubia Music, με μια ισχυρή μπαταρία 5000mAh που εξασφαλίζει παρατεταμένη χρήση χωρίς την ανάγκη συχνής επαναφόρτισης. Επιπλέον, η συσκευή υποστηρίζει ηχητικά εφέ DTS:X Ultra, ενισχύοντας περαιτέρω την ηχητική εμπειρία για τους χρήστες.

Συνολικά, το nubia Music παρουσιάζει μια ενδιαφέρουσα επιλογή για τους καταναλωτές που αναζητούν μια συσκευή προσαρμοσμένη ειδικά για τους λάτρεις της μουσικής.

 

 

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...