Jump to content

[MWC 2024]: Ένα νέο κορυφαίο τηλέφωνο παιχνιδιών από την Infinix είναι καθ' οδόν


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ο κινέζος κατασκευαστής εν ονόματι Infinix δραστηριοποιείται στον χώρο της τηλεφωνίας εδώ και πάνω από μια δεκαετία και είναι κυρίως γνωστός για τα τηλέφωνά του μεσαίας κατηγορίας. Τώρα, η εταιρεία επιβεβαίωσε τα σχέδια για την κυκλοφορία ενός gaming smartphone.

Στα πλαίσια του θεσμού MWC 2024, η Infinix αποκάλυψε ένα λεγόμενο σύστημα ψύξης CoolMax για τηλέφωνα gaming που συνδυάζει έναν κορυφαίο επεξεργαστή MediaTek Dimensity 9300 με σύστημα που περιλαμβάνει ανεμιστήρα ψύξης και θερμοηλεκτρική ψύξη.

Ο κατασκευαστής smartphone λέει ότι η προσέγγισή του στην ψύξη για smartphones έχει ως αποτέλεσμα οι θερμοκρασίες να πέφτουν έως και 10 βαθμούς κελσίου (50 βαθμούς φαρενάιτ).

Η εταιρεία ισχυρίζεται επίσης ότι χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να βοηθήσει να διατηρήσει τις θερμοκρασίες υπό έλεγχο, αν και αυτό φαίνεται να είναι απλώς ένας αλγόριθμος για τη διαχείριση των πυρήνων της CPU. Αυτό σημαίνει να ενεργοποιείτε τους μεγάλους πυρήνες όταν χρειάζεται και να αλλάζετε στους μεσαίους πυρήνες για μικρότερο φόρτο εργασίας – σχεδόν αυτό που κάνουν όλα τα κορυφαία smartphone αυτή τη στιγμή.

Σίγουρα η Infinix θα λανσάρει ένα κορυφαίο τηλέφωνο παιχνιδιών αργότερα φέτος, το οποίο θα διαθέτει ένα αποκλειστικό chip εικόνας και έναν επεξεργαστή Dimensity. Ζητήθηκε από την εταιρεία να επιβεβαιώσει εάν το τηλέφωνο θα προσφέρει chipset Dimensity 9300 και το σύστημα CoolMax (συμπεριλαμβανομένου του ανεμιστήρα ψύξης). Δυστυχώς, ένας εκπρόσωπος είπε στο Android Authority ότι το τηλέφωνο παιχνιδιών ενδέχεται να μην έχει το Dimensity 9300 ή όλες τις προαναφερθείσες λειτουργίες ψύξης.

Κάτι άλλο που μας προβληματίζει είναι η κακή εμπειρία λογισμικού και οι ενημερώσεις της εταιρείας, είναι δύο άλλοι τομείς στους οποίους υστερεί σημαντικά σε σχέση με τις περισσότερους αντιπάλους. Ελπίζουμε λοιπόν ότι το κορυφαίο τηλέφωνο παιχνιδιών της εταιρείας θα προσφέρει βελτιώσεις από αυτή την άποψη.

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...