spartak Δημοσιεύτηκε November 5, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 5, 2005 Εχω ένα ups MGE 500 το οποίο παρατήρησα ότι σε πτώσεις τάσης δεν με προστατεύει. Δηλαδή αν έχουμε πτώση τάσης ο υπολογιστής σβήνει και μετά ανοίγει μέ το Ups. Σε διακοπές ρεύματος δουλεύει κανονικά. Είναι φυσιολογικό;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. November 6, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο UPS σου που δεν την έχεις ρυθμίσει καλά? Απ' οτι θυμάμαι από ένα MGE 650 που είχα εγώ ύπυρχε ρύθμηση στα πόσα volt θεωρεί το UPS ότι υπάρχε πτώση τάσης και στα πόσα υπέρταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση στο UPS σου που δεν την έχεις ρυθμίσει καλά? Απ' οτι θυμάμαι από ένα MGE 650 που είχα εγώ ύπυρχε ρύθμηση στα πόσα volt θεωρεί το UPS ότι υπάρχε πτώση τάσης και στα πόσα υπέρταση Δεν το έχω πειράξει καθόλου. Πως κάνω τη ρύθμιση που λες;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikTG Δημ. November 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2005 Είναι απ' ότι θυμάμαι κάπου στις ρυθμίσεις που έχει το software με το οποίο έρχεται το UPS αλλά που ακριβώς δεν θυμάμαι. Φυσικά για να δουλέψει πρέπει να έχεις συνδεδεμένο το UPS με τον υπολογιστή σου μέσω USB ή Serial Connection... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts