Jump to content

Πρόβλημα με σκληρό??

fanish1
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.

Πρίνα απο ένα μήνα περίπου έκανα φορμάτ στον υπολογιστή μου. Ολα πήγαν καλά με το φορμάτ. Μετά απο λίγο άρχισαν τα προβλήματα. Ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση το PC μου και όταν πήγαινε να μπεί στα Windows έγραφε NTRL is missing και κάτι τέτοια. Τώρα και 5 μέρες ακούω απο μέσα ένα ήχο σταθερό επαναλαμβανόμενο.Τσίκ τσίκ τσίκ και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι ο σκληρός. Σημειωτέον ότι όταν κάνει τον θόρυβο αυτό ξαφνικά πετάει μία μπλέ οθόνη με κάτι ακαταλαβίστικα και θέλει επανεκκίνηση αλλά και κάποιες φορές κλείνει απότομα. Οταν το ανοίγω μετά απο αυτό καμιά φορά βγάζει αποστολή αμαφοράς σφάλματος ότι το σύστημα ανένηψε απο ένα σοβαρό σφάλμα και κάτι τέτοια!!

Γιατρέ μου θα ζήσω??

Παιδιά πείτε μου την γνώμη σας!!

Τελικά να πάρω σκληρό??

Δυστυχώς ο δίσκος σου στέλνει "σήματα ΜΟΡΣ" ότι εντός ολίγου, θα "αναχωρήσει". Για να σιγουρευτείς, κάνε format 1-2 φορές. Αν είναι έτοιμος να χαλάσει, θα σου βγάζει bad cluster. Αν τα bad cluster αλλάξουν με το δεύτερο ή ακόμα και με το τρίτο format και δεν παραμένουν τα ίδια, πέτα τον. Εγώ, θα τον πέταγα μόνο και μόνο που θα άκουγα τα κοπανήματα.

Δημήτρης

Παιδιά θέλω την βοήθεια σας.

Πρίνα απο ένα μήνα περίπου έκανα φορμάτ στον υπολογιστή μου. Ολα πήγαν καλά με το φορμάτ. Μετά απο λίγο άρχισαν τα προβλήματα. Ξαφνικά έκανε επανεκκίνηση το PC μου και όταν πήγαινε να μπεί στα Windows έγραφε NTRL is missing και κάτι τέτοια. Τώρα και 5 μέρες ακούω απο μέσα ένα ήχο σταθερό επαναλαμβανόμενο.Τσίκ τσίκ τσίκ και εγώ υποψιάζομαι ότι είναι ο σκληρός. Σημειωτέον ότι όταν κάνει τον θόρυβο αυτό ξαφνικά πετάει μία μπλέ οθόνη με κάτι ακαταλαβίστικα και θέλει επανεκκίνηση αλλά και κάποιες φορές κλείνει απότομα. Οταν το ανοίγω μετά απο αυτό καμιά φορά βγάζει αποστολή αμαφοράς σφάλματος ότι το σύστημα ανένηψε απο ένα σοβαρό σφάλμα και κάτι τέτοια!!

Γιατρέ μου θα ζήσω??

Παιδιά πείτε μου την γνώμη σας!!

Τελικά να πάρω σκληρό??

Μήπως εννοείς NTLDR??? Αυτό μπορεί να προκύψει είτε από πρόβλημα του δίσκου σου, ή όταν το boot.ini κάνει "corrupt". Ρίξε μια ματιά εδώ: http://www.computerhope.com/issues/ch000465.htm