topmar Δημοσιεύτηκε February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 19, 2024 (edited) Καλημέρα σε όλους σας. Προσπαθώ να συνδεθώ στο Skroutz app με λογαριασμό Skroutz, σε κινητό Xiaomi Poco X3 Pro, και το πρόβλημά είναι ότι ενώ σε πηγαίνει σε web περιβάλλον για να κάνεις login, δεν επιστέφει ποτέ στο app. Παραμένει σε περιβάλλον web με αποτέλεσμα να μην μπορώ να χρησιμοποιήσω το app και βγάζει τον παρακάτω κωδικό σφάλματος στην ιστοσελίδα (στην οποία όμως έχει συνδεθεί κανονικά στο λογαριασμό μου): Authorization Request Error invalid_request "client_id" missing or invalid Έχω κάνει απεγκατάσταση/εγκατάσταση, έχω δοκιμάσει διαγραφή cache και δεδομένων, άλλαξα λογαριασμό εγκατάστασης στο play store και το πρόβλημά παραμένει. Βρήκα στο Reddit πως κι άλλος χρήστης είχε τέτοιο πρόβλημα και το έλυσε με αλλαγή του default browser, κάποιο πρόβλημα όπου φτιάχνει το αναγνωριστικό της σύνδεσης αλλά δεν μπορεί να το επισρέψει στο app λόγω των ρυθμίσεων ασφαλείας του κινητού (δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς εννοεί εδώ). Καμιά βοήθεια; Update: Δοκίμασα τους Opera, Edge, Mi Browser, το ίδιο πρόβλημα παραμένει. Μου είπαν να δοκιμάσω και τον Chrome και αυτό ήταν, έφτιαξε με τον Chrome! Για όποιον έχει παρόμοιο πρόβλημα, στα υπόψιν. Edited February 19, 2024 by topmar Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. February 19, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2024 το είχα πάθει και εγώ, με firerfox...τραγικό να το έχουν ακόμα έτσι...με chrome έπαιξε κανονικά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karolos_a Δημ. May 29, 2024 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2024 Μάιος 2024 Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα σε Samsung S24, ευτυχώς βρήκα αυτή τη συνομιλία! όταν άλλαξα τον default browser σε Chrome, δούλεψε μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts