nikoleon Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Καλησπέρα, Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο PC μου: Είχα κάνει πριν 2 μήνες περίπου format, έβαλα winxp sp2 και κάποια στιγμή εγκατέστησα το pirates. Όταν όμως πατούσα το εικονίδιο του παιχνιδιού για να τρέξει, μου έβγαζε το γνωστό microsoft error report (ξέρετε, τη γνωστή ταμπελίτσα με τα "send" και "don't send"). Δεν είχα εγκαταστήσει άλλο παιχνίδι, ώσπου χθες εγκατέστησα το call of duty 2, και μου έβγαζε το ίδιο μύνημα. Σκέφτηκα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον υπολογιστή μου και σήμερα έκανα νέο format, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι όταν πάει να εγκαταστήσει τα directx 9.0, μου λέει ότι εγκαταστάθηκαν χωρίς να κάνει τίποτα (το progress bar εμφανίζεται κι εξαφανίζεται αμέσως και βγάζει μύνημα ότι τα directx εγκαταστάθηκαν επιτυχώς). Υπάρχει περίπτωση να είναι ελαττωματική η κόπια των winxp? (δεν είναι original) Όποιος μπορεί να μου δώσει τα φώτα του θα του ήμουν ευγνώμων. Να σημειώσω ότι έχω pentium4 στα 2.0 ghz, 512MB μνήμη και κάρτα geforce 5700. Aναμένω με αγωνία τις ιδέές και προτάσεις σας. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Αυτό το κάνει μερικές φορές στον αδερφό μου όταν πάει να τρέξει το fifa2006, και έχει απο πίσω να τρέχουν προγράμματα που τρώνε αρκετή μνήμη.. Μόλις τα κλείσει το παιχνίδι τρέχει κανονικά. (1024MB RAM εχουμε στο pc) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Δεν κάνεις και ένα test τις μνήμες σου με το MemTest να δεις αν θα βγάλουν κανένα σφάλμα; :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Δεν κάνεις και ένα test τις μνήμες σου με το MemTest να δεις αν θα βγάλουν κανένα σφάλμα; :) Memtest? Για πες λεπτομέρειες. Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 http://www.memtest.org Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Woca Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Ωραίος ο hostolis. Ή κατεβάζεις το bootable, το γράφεις σε ένα cdάκι και το κάνεις boot ή κατεβάζεις την έκδοση για windows. Διαλέγεις και παίρνεις... :) Παράθεση http://i39.tinypic.com/ojjlzk.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoleon Δημ. November 6, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2005 Τελικά το πρόβλημα διορθώθηκε κάνοντας πάλι format και εγκαθιστώντας τα παλιά μου windows xp sp1. Φαίνεται πως ο υπολογιστής μου δε συμπαθούσε τα sp2. :) Παράθεση Currently using: Samsung Galaxy S23 Ultra, Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Watch Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts