Jump to content

Εικόνα Χρήστη στο Start

RAAD
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μετά από format διαπίστωσα οτι στην έναρξη δεν εμφανιζετε η εικόνα του χρήστη. Ξέρετε πχ το σκυλάκι το σκάκι κτλ.. έχω WINDOWS XP SP2 ENG και Zone alarm ξανά κάνω φορματ στα καπάκια και τίποτα.

Ξέρετε πως λύνετε?ΤΟ είχα συνηθίσει και τώρα μου λείπει.

Ειναι απλο φιλε. Θα πας στον πινακα ελενχου, απο εκει θα μπεις στο user account μετα πατας στο change the way users log on or off εκει πρεπει να τα τσεκαρεις και τα δυο κουτακια. Αμα το ενα δεν μπορεις να το τσεκαρεις τοτε πατα aply και θα σου πεταξει ενα κουτακι. Εκει νομιζω πατας yes και φτιαχνει. Αμα δεν δουλευει δε τι λεει το κουτακι και πες μου να σου πω πως ακριβος γινετε, παει καιρος που την ειχα πατισει και δεν θυμαμε τι ακριβος ειχα πατισει σε αυτο το κουτακι ουτε τι ελεγε

Μετά από format διαπίστωσα οτι στην έναρξη δεν εμφανιζετε η εικόνα του χρήστη. Ξέρετε πχ το σκυλάκι το σκάκι κτλ.. έχω WINDOWS XP SP2 ENG και Zone alarm ξανά κάνω φορματ στα καπάκια και τίποτα.

Ξέρετε πως λύνετε?ΤΟ είχα συνηθίσει και τώρα μου λείπει.

:)

πρώτα πρώτα τι έναρξη έχεις? πάνε δεξί κλικ στην μπάρα της έναργης -> ιδιότητες->Μενού έναρξη-> κλίκαρε το Μενού Έναρξη.

άν είχες επιλεγμένο αυτήν την μορφή έναρξης απλά πάτα πάτα πάνω στο εικονίδιο στην (στην θέση που ήταν το σκυλάκι κτλ..) και βάλε ότι θες.. :)\

(για win xp Pro. δεν γνωρίζω αν είναι ίδια η διαδικασία για άλλη έκδοση των windows..

Εαν μιλάμε για το μενου Έναρξη τότε είμαι εντελώς άκυρος...

Νόμιζα οτι λεμε για το Login Screen...

Κανε πρωτα αυτα που σου λεει ο Junior και αμα δεν πιασει κανε αυτα που σου λεω εγω, κατευθειαν πηγα στην "καταστροφη" εγω... ξεχασα τις απλες περιπτωσεις :p

εννοείς όταν ανοίγει το pc που σε ρωτάει σαν τι χρήστης θές να μπείς μέσα ?? :confused:

μα εκεί το σκυλάκι το βλέπεις μόνο για 1-2 seconds(δλδ μέχρι να επιλέξεις σαν τι θες να μπεις.. :p )

δοκίμασες αυτο που ειπε ο resurection_boy?

δεν μας είπες τι λειτουργικό έχεις?

Katarxin exw Windows XP SP2 ENG kai exw balei na kanei login xwris na exei welcome screen diladi zitaei username kai password stin arxi.Exw to start menu se advance morfi oxi tin klasiki.

Otan bazw na kanei login me welcome screen moy bgazei to skilo enw me tin alli morfi den kanei login.

Egw milaw gia to skylo poy einai otan patas enarji.

Otan bazw me welcome screen stin arxi kai sto enarji to deixnei.

Otan bazw me to allo eidos sindeseis sta windows den to bgazei :(

εννοείς όταν ανοίγει το pc που σε ρωτάει σαν τι χρήστης θές να μπείς μέσα ?? :confused:

μα εκεί το σκυλάκι το βλέπεις μόνο για 1-2 seconds(δλδ μέχρι να επιλέξεις σαν τι θες να μπεις.. :p )

δοκίμασες αυτο που ειπε ο resurection_boy?

δεν μας είπες τι λειτουργικό έχεις?

Όπα, τα μπέξαμε...

Εγώ δεν έχω πρόβλημα, την ερώτηση την έκανε ο RAAD.

Katarxin exw Windows XP SP2 ENG kai exw balei na kanei login xwris na exei welcome screen diladi zitaei username kai password stin arxi.Exw to start menu se advance morfi oxi tin klasiki.

Otan bazw na kanei login me welcome screen moy bgazei to skilo enw me tin alli morfi den kanei login.

Δεν μπορώ να καταλάβω εαν το πρόβλημα είναι στη Login Screen ή στο μενού έναρξη και ποιό είναι το πρόβλημα...

:wacko:

Α, αμα ειναι ετσι νομιζω δεν γινετε να βγαινει. Δεν ξερω ομως, ισως να μπορεις αλλα εγω δεν ξερω τροπο, sory....

όταν μπαίνεις με το άλλο είδος σύνδεσης στα Windows όπως λες δεν βγάζει στην έναργη το σκύλο? αυτο εννοείς?

pythagoras σωστός, άκυρο το quote μου.. sorry :O

όταν μπαίνεις με το άλλο είδος σύνδεσης στα Windows όπως λες δεν βγάζει στην έναργη το σκύλο? αυτο εννοείς?

pythagoras σωστός, άκυρο το quote μου.. sorry :O

Nai ayto lew oti me to ena tropo ton deixnei me ton allon oxi.

Nai ayto lew oti me to ena tropo ton deixnei me ton allon oxi.

χρησιμοποιείς και με τους 2 users τον ίδιο τρόπο να εμφανίζεται η έναρξη? δοκίμασες αυτό που σου έγραψα παραπάνω??

Για να ανακεφαλαιόσουμε:

Υπάρχουν 2 οθόνες έναρξης (login screen).

1. Η κλασική που επιλέγεις με κλικ τον χρήστη που θέλεις και εμφανίζεται το εικονίδιο του χρήστη.

2. Η "άλλη" (στηλ win 2000) όπου πληκτρολογείς το όνομα χρήστη και δεν εμφανίζεται τίποτα.

Συμφωνούμε όλοι εδώ?

Ποιό είναι το πρόβλημα τώρα?

Για να ανακεφαλαιόσουμε:

1. Η κλασική που επιλέγεις με κλικ τον χρήστη που θέλεις και εμφανίζεται το εικονίδιο του χρήστη.

2. Η "άλλη" (στηλ win 2000) όπου πληκτρολογείς το όνομα χρήστη και δεν εμφανίζεται τίποτα.

Συμφωνούμε όλοι εδώ?

φίλε μου μάλλον αν κατάλαβα σωστα το πρόβλημα του RAAD είναι στο Μενου της Έναρξης/ :O

ας περιμένουμε να δοκιμάσει τα παραπάνω και βλέπουμε.. :)

Συμφονουμε!

Το προβληαμ ειναι οτι ο φιλος μας εχει το δευτερο (δικη του επιλογη) και αφου κανει log-on δεν του βγαζει εικονιδιο στο start.

Νομιζω με αυτην την επιλογη δεν γινετε, αλλα ισως καπιος να ξερει

Για να ανακεφαλαιόσουμε:

Συμφωνούμε όλοι εδώ?

υπάρχει και η τρίτη περίπτωση εισόδου στο desktop, χωρίς κανένα απολύτως κλικ και παράθυρο login...:)

λέγεται .net framework hotfix (KB886903) και αφού το εγκαταστήσεις από την microfol, απλά πατάς το κουμπάκι της έναρξης του υπολογιστή και μπαίνεις στην επιφάνεια εργασίας χωρίς πολλά πολλά..:)

Για να ανακεφαλαιόσουμε:

Συμφωνούμε όλοι εδώ?

Είμαι στην 2 περίπτωση και με το που κάνω Login στην έναρξη δεν βγαίνει.

Κατάφερα να κάνω το εξής να έχει Welcome Screen και μετά όταν κανω lock Windows Key + L έχουμε την οθόνη των 2000 για κλείδωμα.Κάτι είναι και αυτό!