sadiagraxa Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Ψανχω για καποιον Player που να παιζει ταινιες, clipακια, κ.α αλλα θελω εκτος απο το Loop, δλδ να επαναλαμβανει το συγκεκριμενο αρχειο, να μπορει και να το παιξει απο το τελος προς την αρχη... Δηλαδη Loop αλλα χωρις να ξεκιναει απο την αρχη ! Ελπιζω να καταλαβατε τι εννοω :p Play--> Αρχη προς τελος --> Τελος προς αρχη --> Αρχη προς τελος κ.ο.κ Υπαρχει κατι τετοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Για .wav αρχεια αυτο μπορει να γινει με την ηχογραφισει τον windows. Τωρα γενικοτερα νομιζω πως μπορει να γινει με τον winamp μεσα απο καπιες ρυθμισεις αλλα δεν ειμαι συγουρος, ουτε ξερω πιες ρυθμισεις ειναι (sory :( ) Ελπιζω καπιος αλλος να μπορει να σε βοηθισει πιο πολυ γιατι εγω ειμαι ψιλοασχετος με players, μου φτανει να παιζουν τα αρχεια μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sadiagraxa Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Δεν ψαχνω Player που να κανει αυτο το περιεργο "loopαρισμα" σε αρχεια ηχου... Εχω το Goldwave για αυτη τη δουλεια :p Ενδιαφερομαι για "loopαρισμα" σε αρχεια Video (.avi, .mpg, .mpeg, .wmv κ.α) Ευχαριστω παντως για την απαντηση σου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 [offtopic mode on] Πως γινετε αυτο το πραγμα στον Gold Wave;[offtopic mode off] Γινετε αυτο με αρχεια video; Προτη φορα το ακουω. Παντος αν γινετε θα το δικομασω και εγω :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts