LNinio Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 2, 2005 Αληθεια ποιο anti-spy χρησιμοποιειτε; Εννοω για anti-spy που να εχει και ασπιδα προστασιας για real προστασια και οχι μονο για scaning! Το ιδιο και με Firewall. Ποιο εχετε; Με ποιο μπορειτε να χρησιμοποιησετε ολα τα προγραμματα (Netmeeting, MSN Messenger, mirc κλπ) χωρις προβληματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Αν κρατήσεις το Kaspersky Internet Security, εχεις κατα την γνώμη μου ενσωματωμένο ενα απο τα καλύτερα firewall. Επισης, γι'αυτο με το RealTime AntiSpy, κάνε ένα κόπο και διάβασε εδώ. Προσωπικά δεν γνωρίζω το πρόγραμμα, δεν ξέρω αν και κατα πόσο αποδίδει, ή οσα η εταιρεία ισχυρίζεται ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα, αλλα δεν χανεις και τίποτα. Κατέβασε αν θες ενα Trial και δοκίμασέ το. Εdit: δυστυχώς, το πισι σπίτι ειναι λιγάκι αργό. Ως εκτουτου εχω το Kaspersky 4.5 έκδoση και το Kaspersky Anti-Hacker 1.5 για firewall (ξεχωριστά δηλαδη components). Ως Anti-Spy, Ad-Aware 1.06 / SpySweeper 4.5.5 και το Microsoft antiSpyware. Δόξα τω Θεω, εδώ και έναμιση χρόνο εχω κολλήσει μονον ένα ιο! κι αυτόν εν γνώση μου Απο spyware, μονο τα γνωστά Cookies.. Υ.α.γ Το link οδηγεί σε προσωπική σελίδα. Υ.β.γ Παρακαλώ μην το εκλάβετε ως διαφημιση. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LNinio Δημ. November 2, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Αν κρατήσεις το Kaspersky Internet Security, εχεις κατα την γνώμη μου ενσωματωμένο ενα απο τα καλύτερα firewall. Επισης, γι'αυτο με το RealTime AntiSpy, κάνε ένα κόπο και διάβασε εδώ. Προσωπικά δεν γνωρίζω το πρόγραμμα, δεν ξέρω αν και κατα πόσο αποδίδει, ή οσα η εταιρεία ισχυρίζεται ανταποκρίνονται και στην πραγματικότητα, αλλα δεν χανεις και τίποτα. Κατέβασε αν θες ενα Trial και δοκίμασέ το. Εdit: δυστυχώς, το πισι σπίτι ειναι λιγάκι αργό. Ως εκτουτου εχω το Kaspersky 4.5 έκδoση και το Kaspersky Anti-Hacker 1.5 για firewall (ξεχωριστά δηλαδη components). Ως Anti-Spy, Ad-Aware 1.06 / SpySweeper 4.5.5 και το Microsoft antiSpyware. Δόξα τω Θεω, εδώ και έναμιση χρόνο εχω κολλήσει μονον ένα ιο! κι αυτόν εν γνώση μου Απο spyware, μονο τα γνωστά Cookies.. Υ.α.γ Το link οδηγεί σε προσωπική σελίδα. Υ.β.γ Παρακαλώ μην το εκλάβετε ως διαφημιση. :) Microsoft Anti-Spyware? Αχα, καινουργιο κολπο ειναι αυτο? Ειναι καλο? Εχει real time protection? Δουλευει ακομα και αν εχεις αλλα ενεργοποιημενα (ZoneAlarm, Anti-Hacker κλπ)? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Οχι βρε, το Microsoft Antispyware είναι project που βρίσκεται σε λειτουργία πολύ καιρο (κυκλοφορει σχεδον... καμποσο, παντοτε σε beta εκδοσεις, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.) - Α, στο AntiSpyware της ZoneLabs, ειναι η φιλοσοφία που θέλουν τουλάχιστο να εφαρμοσουν, γι'αυτο και το OSFirewall ειναι ενσωματωμένο σε ένα πρόγραμμα Antispy, ωστε να προλαμβάνει κάθε τι προτού εγκατασταθει. σου ειπα, κάνε έναν κοπο και δοκίμασε το. πες μας και τις εντυπώσεις σου κι όλας :D Υ.α.γ Προσωπικα, θα το τεστάρω για λογους περιέργειας, αλλα λιγάκι πιο μετα. (χρονικα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Το πρόγραμμα antispyware της Microsoft είναι το GIANT antispyware το οποίο και αγόρασε η Microsoft. Τώρα γιατί η δικιά της έκδοση είναι σε beta τόσο καιρό ενώ βασίζεται σε εμπορικό προϊόν, δεν ξέρω. Καλά utilities για τέτοιες δουλειές είναι το Spyware Doctor και το Spy Sweeper. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Το πρόγραμμα antispyware της Microsoft είναι το GIANT antispyware το οποίο και αγόρασε η Microsoft. Τώρα γιατί η δικιά της έκδοση είναι σε beta τόσο καιρό ενώ βασίζεται σε εμπορικό προϊόν, δεν ξέρω. Καλά utilities για τέτοιες δουλειές είναι το Spyware Doctor και το Spy Sweeper. Ναι ρε γμτ, γιατί; Τι στον κόρακα του "φτιάχνουν" τοσο καιρό; :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. November 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2005 Το πρόγραμμα antispyware της Microsoft είναι το GIANT antispyware το οποίο και αγόρασε η Microsoft. Τώρα γιατί η δικιά της έκδοση είναι σε beta τόσο καιρό ενώ βασίζεται σε εμπορικό προϊόν, δεν ξέρω. Καλά utilities για τέτοιες δουλειές είναι το Spyware Doctor και το Spy Sweeper. Το spysweeper είναι πλέον καλό για real time protection από την έκδοση 4.5 και μετά. Πιο πριν δεν έλεγε και πολλά ως προς αυτόν τον τομέα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts