zakailiou Δημοσιεύτηκε February 12, 2024 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 12, 2024 Καλησπέρα, Έχω αποφασήσει να το πάρω. Για να μην μπλεξίματα με region lock κλπ. Βρήκα την προσφορά του kotsovolou sta 1149 + δώρο τα ακουστικά άρα 1000 και δίνει και -100 δωροεπιταγή η οποία δεν διευκρινίζει αν αφορά την ίδια την αγορά ή επόμενη ας πούμε 900€. oneplus 12 - kotsovolos Το ερώτημα είναι με wifi calling και VOLTE και με όλα αυτά που είχα ταλαιπωρηθεί με άλλο τηλέφωνο απου αγόρασα από AMAZON τώρα που θα είναι Ελληνικό θα είμαι ΟΚ ? Γιατί αν δεν μπορώ να κάνω κλήση και να έχω data παράλληλα είναι deal breaker για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. February 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2024 Cosmote και vodafone μια χαρά, με nova προς το παρόν δεν παίζει το vowifi Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. February 12, 2024 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2024 Πήγα Kotso και έκανα παραγγελεία ... Από Δευτέρα μάλλον παραλαμβάνω ! Ά να δούμε ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts