Jump to content

Matrix Movies


astrolabos
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 190
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για όσους έχουν κάποια ερωτηματικά, καλό θα ήταν, όπως έχει ήδη αναφερθεί, να δούνε και το animatrix. Ειδικά μετά την 3η ταινία νομίζω ότι κάποια πράγματα εξηγούνται εκεί πολύ πιο εύκολα. Επίσης έχω να πω τα εξής:

 

1. Η σκηνή της μάχης στην Ζιον είναι επηρεασμένη από γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια. Το animatrix είναι σχεδόν εξ'ολοκλήρου κατασκευασμένο από γιαπωνέζους σχεδιαστές, τα ρομπότ-μαχητές είναι αντιγραφή από γνωστά γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια όπως και η εξέλιξη της μάχης, πολλές σκηνές και η εξέλιξή της.

 

2. Το γιατί βλέπει ο Νίο μ'αυτό το τρόπο στον πραγματικό κόσμο εξηγείται έμμεσα στο animatrix. Εγώ εξηγώ τις δυνατότητές του στον πραγματικό κόσμο με βάση το ότι δεν νομίζω ότι πρόκειται για πραγματικό άνθρωπο. Τώρα το τι ακριβώς είναι, υπάρχουν διάφορες θεωρίες τις οποίες δεν θ'αναλύσω εδώ - έχουν ακουστεί πολλά άλλωστε.

 

3. Εφ'όσον έχουμε αποδεχθεί ότι ο εγκέφαλος ενός ανθρώπου μπορεί να συνδεθεί με το σύστημα του matrix, γιατί να μην δεχθούμε ότι μπορεί να επηρεαστεί απ'αυτή την σύνδεση ;

 

Μιχάλης :alien:

Link to comment
Share on other sites

Gia Xara!!!

 

exo dei idi to MATRIX REVOLUTION 2 fores (kai etimazo gia trith fora se kamia bdomada :cool: )

 

diabasa ta post pou lete edo...

pou apantithikan polla erothmata pou eixa!!!

 

alla den exo katalabei sto telos...

o NEO pethainei h zei???

apthn mia ton dixnei pethameno meta pou telionei h maxh...alla ekei sthn polh ton mhxanon to deixnei san na blepei pali(etsi san foties pou ta eblepe kai prin....)

 

kai giati an pethane telika h profhths leei oti mporei na ton xana doume syntoma???

 

tora pou tha pao na to xana do....kai exo apories tha xana rotiso....

 

=============

 

kai kati allo : to game ENTER THE MATRIX tha bgei h synexeia tou???

kai an nai kata pote ypologizete???

Ειχα να σου πω πολλα μα δε μιλσουσα.Ηξερα τη θεση μου καλα και υποχωρουσα. Ενιωσα να χανομαι αλλα χαμογελουσα. Επαιξα το ρολο μου καλα και αδιαφορουσα.Ακουγα για αλλον να μιλας και συμφωνουσα. Παραλιγο να εκλαιγα κι ομως γελουσα. Γιατι δεν μπορουσα να σου πω το ποσο σ'αγαπησα και ποσο σ'αγαπω...!!!

 

 

~~~~!~~~~Livas_D~~~~!~~~~

Link to comment
Share on other sites

Χμμ.. μάλλον δεν κατάλαβες τον ρόλο του Neo. Ο Neo *κατασκευάστηκε* για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Στο τέλος, οι μηχανές τον χρησιμοποίησαν για να εξολοθρεύσουν τον smith, όπου και πεθαίνει (μιας κι έχει καταληφθεί από τον smith και οι μηχανές σκοτώνουν τον smith). O προφήτης λέει ότι μπορεί να τον ξαναδούμε γιατί ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον φτάσουμε πάλι στο σημείο να ξαναχρειαστεί να μπει ο Neo στο σύστημα του matrix, όπως σ'όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του matrix.

 

Μιχάλης :alien:

Link to comment
Share on other sites

H πρώτη ταινία δημιούργησε νέα υψηλά standard και προσδοκίες στο κοινό (σε εφέ, σενάριο κλπ), το οποίο με τη σειρά του περίμενε ακόμη περισσότερα στις επόμενες δύο ταινίες, εκεί οφείλεται νομίζω η απογοήτευση που ένοιωσαν πολλοί.

Προσωπικά το 3ο μέρος μου άρεσε και δεν με απογοήτευσε καθόλου. Το τέλος ήταν αναμενόμενο από τη στιγμή που ειπώθηκε στη 2 ταινία ότι ήταν όλα στημένα από τον Αρχιτέκτονα και την Oracle ώστε να γίνεται reset στο Matrix σε τακτά διαστήματα και να λύνεται το πρόβλημα με τους ανθρώπους που επαναστατούσαν. Στο τέλος δηλαδή της ταινίας καταλήξαμε στην αρχή της πρώτης, μόνο που οι "όροι" για τους ανθρώπους ήταν λίγο καλύτεροι χάρις στην διαφορετική επιλογή του Neo στην 2η ταινία. Αντίθετα λοιπόν με κάποιους δεν το βρίσκω καθόλου happy-end!

KCB
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Krima krima to xalasan!!!!

Pados ama vgei i trilogia se DVD ego tha tin agoraso mazi me to lord of the rings. :) :))

http://briefcase.pathfinder.gr/download/317490
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

i proti tenia ksekinise kati to opio den eixame ksanazisei, fantastite i deyteri na itan to idio ftoxi se effe kai se drasi , kai me dialogous pou 8a trabiontousan apo ta malia gia na gemisoun tin tenia afou ta basika eksigi8ikan sto 1 . opote to 2 apla 8eorei ta tou 1 dedomena, pataei stous nomous tou matrix gia na ginei yperfountouristiki i tenia.kai genika olo sxedon to ergo lambanei xwra mesa sto matrix! episeis proxora to senario ena bima mprosta me mikres ekplikseis, me liga logia to 2 itan oti perimena kai kalytero!

 

to 3 twra,diadramatizotan perisotero ston pragmatiko kosmo , (afou kai to matrix to eixe katastrepsei telios o SMITH), kai afou oi an8ropoi exoun organo8ei kai perimenoun tin epi8esi twn mixanwn , blepoume ston pragmatiko kosmo mia epiki maxi mixanon-an8ropwn . me liga logia to 3 eixe ali ais8isi apo ta alla 2 afou diadramatizotan ola ston pragmatiko kosmo me ollous tous an8ropous enomenous, telos, i teliki maxi tou neo me ton smith , einai piitiki!

me ton eorismo tous ston aera i8ele na dwsei tin anoterotita ton programaton pou monomaxousan! kai tin apoliti eksousia pou askousan panw sto matrix.

_loipon!_

---> sto matrix 1 kiriarxoun skines toso mesa sto matrix oso kai ekso

---> sto matrix 2 perisotero mesa sto matrix

---> sto matrix 3 perisotero ston ali8ino kosmo

-kai na min milisw gia ta nea erotimatika pou e8ese to 3, me tis nees dinameis tou neo kai ta teleftea logia tou smith.

(osoi den katalabane afta ta pragmata as min krinoun arnitika loipon tin tenia, kai oti den katalabenoume as min kritikaroume kalytera, alla stin ellada ws gnoston ka8e enas exei apopsi! :) )

So this is how liberty dies, with thunderous applause
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος MIB (31 Δεκ. 2003 , 00:02)

..........................................................

 

Πολύ ωραία τα λες και συμφωνώ μαζί σου.

 

Ομως το 3 γιατί να λέγεται revolutions αφού μόνο revolutions δεν ήταν. Τι εννοώ.

 

Στο τέλος του 2 (Reloaded) είδαμε τον Neo να σταματά στον πραγματικό κόσμο με το χέρι του 4 μηχανές (Sentinels) και είπαμε "ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!" Για μήνες συζητούσαμε πως έγινε αυτό και γιατί άρχισαν θεωρίες Matrix μέσα σε Matrix, 13ο πάτωμα κ.λ.π. και ετοιμαζόμαστε να δούμε τι άλλο έχουν σκεφτεί οι σεναριογράφοι του 3 (revolutions) για να μας κουφάνουν!!

 

Πως λοιπόν οι αδελφοί Wachowski αποφάσισαν να λύσουν τον γρίφο αυτόν στο 3?

Ολοι περιμέναμε κάτι....ΤΡΟΜΕΡΟ

Αλλά πήραμε....γλυκανάλατη Χόλυγουντ έκδοση :

 

"Neo: "Tell me how I stopped 4 sentinels by thinking it..."

Oracle: "The power of the One extends beyond this world. It reaches from here all the way back to where it came from: The Source."

 

Ε...ναι. Ελα? Τι λες τώρα? Πως? Σοβαρά? :wacko:

 

Αυτή είναι η απάντηση στο πιο σημαντικό γρίφο της σειράς Matrix?

 

Ακόμα και ο Ted Nicolau (B vampyre movies) αφού καθόταν 10 λεπτά στη χέστρα θα σκεφτόταν κάτι πιο έξυπνο.

 

Σας καλύπτει εσάς αυτό? Εξηγεί αυτό γιατί ο Neo τυφλός βλέπει τα πάντα σε χρυσό κώδικα? Την ικανοτητά του να νοιώθει και να καταστρέφει τα sentinels? Να είναι μέσα στο matrix χωρίς να είναι καλωδιομένος?

 

Εμένα μου φαίνεται ότι μάλλον στο δούλεμα μας πήραν οι αδελφοί Wachowski. Επεσαν θύματα των γρίφων τους.

 

Για πείτε μας λοιπόν τα εξής :

 

1. H σκηνή με τον Αρχιτέκτονα. Απαιχτη κατ'αρχήν. Λέει ο Αρχιτέκτονας "Αυτή θα είναι η 6η φορά που θα καταστρέψουμε την Ζάιον". Πόση σημασία είχε αυτό στο 3? Καμμία. Δηλαδή τι διαφορά έκανε στο 3 που ο Νeo πήγε στον Αρχιτέκτονα? Και χωρίς αυτό , ο Smith θα πολλαπλασιαζόταν και ο Neo θα πήγαινε στον Θεό-Μηχανή όπως πάει και πάλι.

 

2. Η Περσεφόνη (Monica Belucci) λέει : "Ο Μεροβίγκειος ήταν κάποτε σαν τον Neo". Εγινε της κακομοίρας μετά. Είναι ο Μεροβίγκειος ο πρώην εκλεκτός? Τι πάιζει? Επίδραδη που είχε αυτό στο 3? Καμμία. Τότε γιατί το είπε αυτό? Καληνύχτα σας.

 

3. Στο 2 ο μικρός φέρνει στο Neo ένα κουτάλι. Και? Ας του έφερνε ένα πηρούνι ή ένα μαχαίρι αφού στο 3 δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό.

 

4. Τι σκοπό είχε η σκηνή στο 3 όπου η Νιόβη οδηγεί το σκάφος της σαν μανιακή για να γυρίσει στη Ζάιον? Μόνο και μόνο για να βολέψει το "Enter the Matrix" ? (Σημειώστε ότι το έχω τελειώσει το παιχνίδι σε XBOX version).

 

5. Και τι έγινε που έχουμε χιλιάδες Smiths?? Εκανε καμμιά διαφορά στην μάχη με το Neo?? Πάλι ένας προς έναν ήταν. Αρα έφτανε και ένας Smith...

 

6. Η Trinity λέει στο Neo "Πριν 6 ώρες ήμουν έτοιμη να δώσω τα πάντα για σένα". Ε και? Εκανε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως?

 

7. Ο Μεροβίγκειος λέει "Φέρτε μου τα μάτια της Oracle". Η Trinity λέει "Οχι" και ο Μεροβίγκειος λέει "ΟΚ τότε όχι"

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Αφού στο 2 ο Μεροβίγκειος λέει χαρακτηριστικά ότι έχει επιβιώσει από 5 εκλεκτούς , ήταν τόσο έυκολο απλά η Trinity και οι άλλοι να πάνε στο μαγαζί του και να τον ρίξουν...

 

8. Ο Smith πετάει στο 3. Α μπα? Πως έγινε αυτό? Πως απέκτησε νέες ικανότητες?

 

9. Ο Smith συναντάει τον Σέραφ και τη Σάτι...Μετά τι έγινε εκεί?

 

10. Τελικά στο 3 ο Μόρφεους δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός συνοδηγός...

 

ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ 3, από αυτές που δημιουργήθηκαν στο 1 και το 2.

 

. Οι μηχανές έχουν όπλα, τεχνολογία τρομερή αλλά δεν μπορούν να βρουν τρόπο να πάνω πάνω από τα σύννεφα για να παρουν ενέργεια? Δεν απαντήθηκε.

. Τι χειάζεται τελικά το Matrix? Απλά οι μηχανές μπορούσαν να κάνουν μια εγχείρηση στον εγκέφαλο και να κάνουν τους ανθρώπους φυτα και τέλος η ιστορία. Δεν απαντήθηκε.

. Γιατί όλοι οι κακοί είναι μόνο λευκοί? Αγνωστο

. Γιατί όλοι οι ήρωες φορούν δερμάτινα και μαύρα γυαλιά ηλίου? Δεν ξέρουμε. (Για να είναι πιο στυλάτοι? :lol: )

. H Ζάιον τελικά είναι αληθινή ή όχι? Δεν απαντήθηκε.

 

Αντι να λύνονται αυτά , το Matrix Revolutions φέρνει και νέα ερωτήματα :

 

. Ο Neo είναι νεκρός ή ΟΧΙ στο τέλος του Revolutions?

. Ο Μεροβίγκειος είναι νεκρός η ΟΧΙ?

. Τι σχέση έχει με το έργο το κοριτσάκι που το λένε Σάτι?

. Ολοι όσους είχε καταλάβει ο Smith είναι νεκροί?

. Στο reloaded Matrix (γιατί στο τέλος του 3 γίνεται το matrix reloaded τελικά και όχι στο 2) υπάρχουν καθόλου άνθρωποι?

 

To επόμενο Matrix καλά θα κάνει να λέγεται Matrix Overloaded...

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (31 Δεκ. 2003 , 11:36)

.....

 

Αν κι έχω κι εγώ απορίες σαν τις δικές σου (π.χ. γιατί τα sentinel ενώ ήταν τόσα πολλά και μπορούσαν να καθαρίσουν σε dt τους ανθρώπους, έκαναν σβούρες από πάνω τους, προφανώς για να προσφέρουν σκηνές μάχης και ηρωισμού στην ταινία...), ορίστε μερικές "απαντήσεις" από ό,τι και όπως το έχω καταλάβει:

Γενικά για τις διάφορες ερμηνείες που δίναμε εμείς οι fan και τις προβλέψεις για τη συνέχεια, δεν ευθύνονται οι σεναριογράφοι και φυσικά δεν ήταν και υποχρεωμένοι να πέσουν "ΜΕΣΑ" σε κάποια από αυτές τις προβλέψεις. :)

 

Για τον "ποιο σημαντικό γρίφο" όπως λες, για μένα αυτό που του είπε η Oracle (It reaches from here all the way back to where it came from: The Source) ήταν όντως μεγάλης σημασίας. Του λέει τελικά ότι αυτός είναι ο μόνος που βλέπει τον source κώδικα απευθείας. Ετσι εξηγείται και το πως βλέπει όταν "τυφλώνεται". Δεν χρειάζεται την όραση που είναι απλώς ένα μέσο για να αντιλαμβάνεται το αποτέλεσμα της εκτέλεσης του κώδικα αφού διαβάζει τον ίδιο τον κώδικα!!!

 

Για τα αριθμημένα ερωτήματα:

 

1. Άλλαξε το ότι έσωσε την Trinity ενώ όλοι οι προηγούμενοι πήγαιναν όπως φάνηκε κατευθείας για τη Ζιον. Τώρα βέβαια και που την έσωσε τι έγινε θα μου πεις αφού σκοτώνεται στο 3. Τέλος πάντων... :confused:

 

3. Εγώ το θεωρώ αναφορά στην πρώτη ταινία με το παιδάκι που λύγιζε το κουτάλι έξω από το δωμάτιο (για την ακρίβεια την κουζίνα) της Oracle.

 

4. Μα αυτό που έκανε τελικά, να μπει στη βάση και να ενεργοποιήσει το EMP

 

5. Στο 2 του την έπεφταν όλοι μαζί, στο 3 δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί το έπαιξαν γουέστερν και οι άλλοι smith ΄παρακολουθούσαν απλώς. Ίσως ο ένας που πάλεψε θεωρούνταν ότι είχε όλη τη δύναμη έτσι κι αλλιώς. Το πλήθος των Smith πάντως σου έδινε και την σωστή οπτική εντύπωση της εξάπλωσης του ιού (αφού αυτό ήταν τελικά ο smith) στο matrix ώσπου τελικά κατέφαγε τα πάντα.

KCB
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre (31 Δεκ. 2003 , 11:36)

Για πείτε μας λοιπόν τα εξής :

 

1. H σκηνή με τον Αρχιτέκτονα. Απαιχτη κατ'αρχήν. Λέει ο Αρχιτέκτονας "Αυτή θα είναι η 6η φορά που θα καταστρέψουμε την Ζάιον". Πόση σημασία είχε αυτό στο 3? Καμμία. Δηλαδή τι διαφορά έκανε στο 3 που ο Νeo πήγε στον Αρχιτέκτονα? Και χωρίς αυτό , ο Smith θα πολλαπλασιαζόταν και ο Neo θα πήγαινε στον Θεό-Μηχανή όπως πάει και πάλι.

Το ότι είναι η 6η φορά, θεωρείται συμβολικό: Ο Μωσαϊκός Νόμος αποτελείται από 5 βιβλία, ενώ το 6ο βιβλίο θεωρείται η Καινή Διαθήκη, που μιλάει για... αγάπη. :)

Όταν ο Neo έφτανε στον Αρχιτέκτονα και πραγματοποιούσε το Reload, ο ιός Smith χάνονταν από το Matrix. Έτσι, δεν προλάβαινε να καταλάβει όλους τους ανθρώπους.

 

2. Η Περσεφόνη (Monica Belucci) λέει : "Ο Μεροβίγκειος ήταν κάποτε σαν τον Neo". Εγινε της κακομοίρας μετά. Είναι ο Μεροβίγκειος ο πρώην εκλεκτός? Τι πάιζει? Επίδραδη που είχε αυτό στο 3? Καμμία. Τότε γιατί το είπε αυτό? Καληνύχτα σας.

Ο Μεροβίγγειος συμβολίζει τον Εωσφόρο, που κάποτε ήταν καλός άγγελος αλλά άλλαξε...

 

3. Στο 2 ο μικρός φέρνει στο Neo ένα κουτάλι. Και? Ας του έφερνε ένα πηρούνι ή ένα μαχαίρι αφού στο 3 δεν παίζει κανένα ρόλο αυτό.

Απαντήθηκε: Αναφορά στην πρώτη ταινία.

 

4. Τι σκοπό είχε η σκηνή στο 3 όπου η Νιόβη οδηγεί το σκάφος της σαν μανιακή για να γυρίσει στη Ζάιον? Μόνο και μόνο για να βολέψει το "Enter the Matrix" ? (Σημειώστε ότι το έχω τελειώσει το παιχνίδι σε XBOX version).

Το κομμάτι αυτό της ταινίας δεν έχει καμία σχέση με το φιλοσοφικό της κομμάτι για το οποίο συζητάμε :D Είναι καθαρά action, και θα τολμούσα να πω ότι έχει επαναληφθεί άλλες 5 φορές στις προηγούμενες εκδοχές :D

 

5. Και τι έγινε που έχουμε χιλιάδες Smiths?? Εκανε καμμιά διαφορά στην μάχη με το Neo?? Πάλι ένας προς έναν ήταν. Αρα έφτανε και ένας Smith...

Το λέει ο ίδιος: That's why the rest of me is just going to enjoy the show - we already know that I'm the one that beats you. Έχει τα μάτια της Oracle, και μπορεί να δει το μέλλον.

 

6. Η Trinity λέει στο Neo "Πριν 6 ώρες ήμουν έτοιμη να δώσω τα πάντα για σένα". Ε και? Εκανε κάτι διαφορετικό από ότι συνήθως?

Το κομμάτι αυτό της ταινίας δεν έχει καμία σχέση με το φιλοσοφικό της κομμάτι για το οποίο συζητάμε :D Είναι καθαρά romance :D

 

7. Ο Μεροβίγκειος λέει "Φέρτε μου τα μάτια της Oracle". Η Trinity λέει "Οχι" και ο Μεροβίγκειος λέει "ΟΚ τότε όχι"

ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ?

Αφού στο 2 ο Μεροβίγκειος λέει χαρακτηριστικά ότι έχει επιβιώσει από 5 εκλεκτούς , ήταν τόσο έυκολο απλά η Trinity και οι άλλοι να πάνε στο μαγαζί του και να τον ρίξουν...

Το σκηνικό γίνεται για να τονιστεί ότι τα μάτια της Oracle θα δοθούν οικειοθελώς στον Smith αργότερα στην ταινία.

Επίσης, το σκηνικό στο club δεν έχει επαναληφθεί 5 φορές, διότι τα γεγονότα του Revolutions είναι μετά την επιλογή του Neo να πάρει την άλλη πόρτα.

 

8. Ο Smith πετάει στο 3. Α μπα? Πως έγινε αυτό? Πως απέκτησε νέες ικανότητες?

O Smith έχει τις ίδιες ικανότητες με τον Neo. Εκτός αυτού, το Matrix πλέον έχει γίνει "ο κόσμος του", και εκεί, όπως ο Trainman κάνει ό,τι θέλει στο Mobil Ave, έτσι και ο Smith κάνει ό,τι θέλει "στον κόσμο του".

 

9. Ο Smith συναντάει τον Σέραφ και τη Σάτι...Μετά τι έγινε εκεί?

Αντιγράφτηκε σε αυτούς. Για αυτό όταν τον ρωτάει η Oracle, αυτός απαντά με μια φράση της Sati.

 

10. Τελικά στο 3 ο Μόρφεους δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας απλός συνοδηγός...

Συμφωνώ. Απογοητευτικός ο ρόλος του "αρχηγού της επανάστασης".

 

Τα υπόλοιπα τα έχουμε συζητήσει σε προηγούμενα posts, μπορείς να τα κοιτάξεις...

sakis for the masses, θου for the few

Link to comment
Share on other sites

KCB. Στο θέμα της Trinity μάλλον συμφωνούμε ότι υπάρχει κενό.

 

sakis. :up:

 

Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα το κουτάλι το δουλειά είχε. Αναφορά στην 1η ταινία. Και? Τι επίδραση είχε στην εξέλιξη της ταινίας? Νομίζω καμμία. :confused:

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 3 Ιαν. 2004 , 13:01)

 

Ακόμα βέβαια δεν κατάλαβα το κουτάλι το δουλειά είχε. Αναφορά στην 1η ταινία. Και? Τι επίδραση είχε στην εξέλιξη της ταινίας? Νομίζω καμμία. :confused:

 

 

einai anagkh dhladh ta panta na exoun na kanoun me thn proothish ths istorias?htan apla mia anafora sthn prwth tainia...

kai an thes na peis oti proothei thn istoria tote poly apla mporeis na skefteis oti to paidaki sthn prwth tainia lygize to koutali me to nou tou apodeiknyontas oti o kosmos htan pseftikos...

mporei otan tou edwse to 2o koutali na htan san na tou leei oti kai autos o kosmos einai pseftikos...kai oti an hthele tha lygize kai ekeino to koutali...

Link to comment
Share on other sites

πω πω... για αυτό το κουτάλι πια έχω διαβάσει τα πιο απίθανα... :)

 

Λοιπόν, κατ εμέ, είναι απλό: στην πρώτη ταινία, ένα μικρό παιδί που περίμενε στην αίθουσα υποδοχής της Oracle έδειξε στον Neo ότι ναι μεν ξέρεις ότι ο κόσμος δεν είναι αληθινός, αλλά ακόμα δεν το πιστεύεις μέσα σου, και πρέπει να απελευθερώσεις τον εαυτό σου για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει.

 

Στην δεύτερη ταινία λοιπόν, το Παιδί (the Kid) για το οποίο έχουν γραφτεί επίσης τα μύρια όσα, προλαβαίνει τον Neo (σώζοντάς του τη ζωή ουσιαστικά, καθώς ετοιμαζόταν να του επιτεθεί ο Bane/Smith) και του δίνει "ένα δώρο από τα ορφανά". Τα ορφανά προφανώς είναι τα παιδιά που ήταν στην αίθουσα υποδοχής και τα ελευθέρωσε ο Neo στους 6 μήνες που μεσολαβούν σεναριακά ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη ταινία, και κατά κάποιο τρόπο του δηλώνουν ότι είναι μαζί του και να μην ξεχάσει αυτό που του είχαν πει.

sakis for the masses, θου for the few

Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος vampyre ( 3 Ιαν. 2004 , 13:01)

 

KCB. Στο θέμα της Trinity μάλλον συμφωνούμε ότι υπάρχει κενό.

 

 

:) Δηλαδή την εξήγηση για το source (ελληνιστί πηγαίος κώδικας) δεν την βρίσκεις σωστή; :) Για μένα τουλάχιστον, εξηγεί όπως είπα πάρα πολλά πράγματα στις 2 τελευταίες ταινίες.

KCB
Link to comment
Share on other sites

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος KCB ( 4 Ιαν. 2004 , 00:40)

 

:) Δηλαδή την εξήγηση για το source (ελληνιστί πηγαίος κώδικας) δεν την βρίσκεις σωστή; :) Για μένα τουλάχιστον, εξηγεί όπως είπα πάρα πολλά πράγματα στις 2 τελευταίες ταινίες.

 

 

Ναι μωρέ , ΟΚ. Απλά το 2 και το 3 δεν ήταν της ανάλογης σεναριακής ποιότητας του 1 κατά τη γνώμη μου.

 

Προφανώς τις καταχάρηκα τις ταινίες , και θα τις πάρω και dvd να τις έχω (το 1 και το 2 τα έχω ήδη) , απλά περίμενα περισσότερα. Thats all. :)

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Link to comment
Share on other sites

  • 5 years later...

κι αλλες αναφορες

ΤΟ

MATRIX

ΚΑΙ ΤΟ

"ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"

http://www.geocities.com/anaxfiles/forum/matrix.html

Citizen AW5000-24E | Creek A50i R | Dual CV-1160 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | JBL T110 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | Legend | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | ONYX BOOX Nova 2 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | QED XT Evolution | Xiaomi Redmi Buds 4 Active    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...