stavrospix Δημοσιεύτηκε October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 30, 2005 Έχω κάνει μία εργασία στο word και την έχω μετατρέψει σε pdf. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κλειδώσω το pdf αρχείο και να μη μπορεί κάποιος τρίτος να το εκτυπώσει η ακόμη και να το επεξεργαστεί (copy paste). Δηλαδή το μόνο που θα μπορεί είναι να το βλέπει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
swiffer Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ουτως η αλλως τα pdf δε μπορουν να γινουν copy & paste. Παράθεση http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
engineer Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Για εκτύπωση δεν ξέρω αλλά για να μην μπορούν να το μετατρέψουν πίσω σε word μπορείς να βάλεις κωδικό μέσω του Αcrobat. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
froggy Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Δοκίμασε το pdfcrypt 2.2 :) Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας 420Χ150 και μέχρι 16Κ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asymvivastos Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 Ουτως η αλλως τα pdf δε μπορουν να γινουν copy & paste. Μονο αν εχουν προστασια δεν μπορεις να κανεις copy/paste. stavrospix αν εχεις καποιο professional εκδοση του acrobat τοτε πηγαινε Document - Security - Secure this document και διαλεξε απο τις επιλογες που σου εχει. Δεν ξερω αν αυτες τις επιλογες τις εχει στην standar edition το Acrobat. :O Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::.. Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sculper Δημ. October 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 pantos pisteuo oti einai polu eukolo na ksekleidoseis ena pdf arxeio.....to mono pou isos htan ligo pio duskolo einai na balei kapoio udatografhma gia na einai anagnorisimo kai prostateumeno! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silvester Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Έχω κάνει μία εργασία στο word και την έχω μετατρέψει σε pdf. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κλειδώσω το pdf αρχείο και να μη μπορεί κάποιος τρίτος να το εκτυπώσει η ακόμη και να το επεξεργαστεί (copy paste). Δηλαδή το μόνο που θα μπορεί είναι να το βλέπει. Ευχαριστώ προκαταβολικά. Απλά, ξέχασέ το. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Δεν έχει τύχει να έχω ασχοληθεί ποτέ με σπάσιμο PDF, αλλά πολύ απλά εκεί που βλέπεις στην οθόνη το κλειδωμένο PDF, μπορείς πανεύκολα να το "τσιμπήσεις" με ένα screen capture πρόγραμμα και τα υπόλοιπα, έπονται... Δημήτρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Νομίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που ξεπερνούν τέτοιες προστασίες π.χ. το Abbyy PDF Transformer ουσιαστικά κάνει ocr στο κείμενο... οπότε δεν έχει σημασία αν είναι κλειδωμένο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrospix Δημ. October 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2005 Τελικά το κλείδωσα με password με το Adobe Acrobat 7.0 Professional. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts