Jump to content

Lock PDF

stavrospix
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω κάνει μία εργασία στο word και την έχω μετατρέψει σε pdf. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κλειδώσω το pdf αρχείο και να μη μπορεί κάποιος τρίτος να το εκτυπώσει η ακόμη και να το επεξεργαστεί (copy paste). Δηλαδή το μόνο που θα μπορεί είναι να το βλέπει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Ουτως η αλλως τα pdf δε μπορουν να γινουν copy & paste.

http://www.flyfishingdevon.co.uk/salmon/year1/parkinsons.gif

Ουτως η αλλως τα pdf δε μπορουν να γινουν copy & paste.

Μονο αν εχουν προστασια δεν μπορεις να κανεις copy/paste.

stavrospix αν εχεις καποιο professional εκδοση του acrobat τοτε πηγαινε Document - Security - Secure this document και διαλεξε απο τις επιλογες που σου εχει.

Δεν ξερω αν αυτες τις επιλογες τις εχει στην standar edition το Acrobat. :O

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

Έχω κάνει μία εργασία στο word και την έχω μετατρέψει σε pdf. Θα ήθελα να μάθω αν ξέρετε πως θα μπορούσα να κλειδώσω το pdf αρχείο και να μη μπορεί κάποιος τρίτος να το εκτυπώσει η ακόμη και να το επεξεργαστεί (copy paste). Δηλαδή το μόνο που θα μπορεί είναι να το βλέπει.

Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Απλά, ξέχασέ το. Ότι κλειδώνει ξεκλειδώνει. Δεν έχει τύχει να έχω ασχοληθεί ποτέ με σπάσιμο PDF, αλλά πολύ απλά εκεί που βλέπεις στην οθόνη το κλειδωμένο PDF, μπορείς πανεύκολα να το "τσιμπήσεις" με ένα screen capture πρόγραμμα και τα υπόλοιπα, έπονται...

Δημήτρης

Νομίζω ότι υπάρχουν προγράμματα που ξεπερνούν τέτοιες προστασίες π.χ. το Abbyy PDF Transformer ουσιαστικά κάνει ocr στο κείμενο... οπότε δεν έχει σημασία αν είναι κλειδωμένο.