crazy_4 Δημοσιεύτηκε October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 28, 2005 Έχω το εξής πρόβλημα: Κάθε φορά που ανοίγω τονυπολογιστή ανοίγει ένα παράθυρο του Internet Explorer και έχει διάφορα links (διαφημιστικά).Έχει οριστεί δηλαδή σαν αρχική σελίδα το : about:blank. ενώ δηλαδή δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται τίποτα,υπάρχει κανονικό περιεχόμενο στη σελίδα, είμαι ή οχι στο νετ!!! επίσης μου εμφανίζονται και pop-up παράθυρα όταν σερφάρω, άσχετα με τις σελίδες που μπαίνω. Έχω δοκιμάσει με το Νορτον να ψάχνω αν υπάρχει κάτι αλλά μάταια, χρησιμοποίησα και το ad-aware αλλά ενώ βρήκε tronjans και επέλεξα να τα διαγράψει η κατάσταση είναι η ίδια...τι άλλο να κάνω? Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kill_noob Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Δοκιμασε και με το spybot ,με το spy sweeper αλλα και το trojan remover για να βγαλεις τα trojan. Πριν απο καθε scan κανε update το προγραμμα. Παράθεση Oneplus 6 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GloBy Δημ. October 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2005 Κι αν τα ανωθεν αποτύχουν (αλλα και για μεγαλύτερη σιγουρια) : Click me! Ειναι το Kaspersky Internet Security 2006 Δεν είναι μονον antivirus ;) Προτού το περάσεις πρέπει να ξέρεις πως ειναι σε beta έκδοση (πλην ομως κάνει εξαίρετη δουλειά), ειναι valid μεχρι τον Ιανουάριο του 2006 για updates (η επόμενη beta θα εχει μακρύτερο κλειδί που έρχεται επίσημα απο την εταιρεία) και πως θα πρεπει να πετάξεις το Norton για να εγκαταστήσεις αυτό (οπως και με κάθε νέο antivirus) Υ.α.γ Αν σου φανεί λιγάκι δύσκολο το Proactive Defence, απενεργοποίησέ το Υ.β.γ :) Edit: Δεν μας είπες το ακριβές όνομα του Trojan (αν το ξέρεις). Ίσως να υπάρχει καποιο εξειδικευμένο removal tool απο τις AV εταιρίες ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. October 30, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 30, 2005 το όνομα του trojan δεν το ξέρω...θα τα προσπαθήσω και θα σας πω, ευχαριστώ για την βοήθεια. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts