arish Δημοσιεύτηκε October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 27, 2005 Προσπαθώ να βάλω το visual studio.net 2003 και ξεκινώντας ζηταει να εγκαταστήσω το iis και τα front page extentions των windows. Ακολουθώ τις οδηγίες οι οποίες ζητουν να το κάνω μέσα από το cd των windows. Να σημειώσω πως το cd ειναι windows xp professional με sp2. Όταν το βάζω λοιπόν ξεκινάει κανονικά η διαδικασία αλλά μόλις αρχίζει να κάνει copy κάποια αρχεία από το cd βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τα βρει μέσα στο cd!!!! Την όλη διαδικασία την έχω κάνει πολλες φορές στο ίδιο σύστημα με τα ίδια windows χωρίς κάποιο προβλημα! Επίσης νόμιζα πως το IIS υπάρχει μέσα σε περιπτωση που έχει μπει το service pack 2! Μπορεί κανεις να βοηθήσει;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Προσπαθώ να βάλω το visual studio.net 2003 και ξεκινώντας ζηταει να εγκαταστήσω το iis και τα front page extentions των windows. Ακολουθώ τις οδηγίες οι οποίες ζητουν να το κάνω μέσα από το cd των windows. Να σημειώσω πως το cd ειναι windows xp professional με sp2. Όταν το βάζω λοιπόν ξεκινάει κανονικά η διαδικασία αλλά μόλις αρχίζει να κάνει copy κάποια αρχεία από το cd βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τα βρει μέσα στο cd!!!! Την όλη διαδικασία την έχω κάνει πολλες φορές στο ίδιο σύστημα με τα ίδια windows χωρίς κάποιο προβλημα! Επίσης νόμιζα πως το IIS υπάρχει μέσα σε περιπτωση που έχει μπει το service pack 2! Μπορεί κανεις να βοηθήσει;;; Δοκίμασες να κάνεις το εξής; Control Panel - Add/Remove Programs - Add/Remove Windows Components Τσεκάρεις το IIS και το εγκαθιστάς. Το ότι θα σου ζητήσει cd είναι το standard αλλά πολύ πιθανό να πάρει τα αρχεία που θέλει από τα αρχεία της εγκατάστασης. Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Δοκίμασα και απο κει... Μου ζήτησε το cd και έγιναν πάλι αυτά που περιέγραψα πιο πάνω. Τα συγκεκριμένα αρχεία υπάρχουν και κάπου μεσα στο c σε ένα folder ServicePack2Files αλλά ούτε από κει γίνεται η δουλεια δυστυχώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agent M Δημ. October 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Έχεις άλλο cd να δοκιμάσεις; :shifty: Παράθεση Always have the feeling that something's missing or left behind...[/b] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. October 28, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Δοκίμασα και από άλλο... Τα ίδια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stratus Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Προσπαθώ να βάλω το visual studio.net 2003 και ξεκινώντας ζηταει να εγκαταστήσω το iis και τα front page extentions των windows. Ακολουθώ τις οδηγίες οι οποίες ζητουν να το κάνω μέσα από το cd των windows. Να σημειώσω πως το cd ειναι windows xp professional με sp2. Όταν το βάζω λοιπόν ξεκινάει κανονικά η διαδικασία αλλά μόλις αρχίζει να κάνει copy κάποια αρχεία από το cd βγάζει μήνυμα ότι δεν μπορεί να τα βρει μέσα στο cd!!!! Την όλη διαδικασία την έχω κάνει πολλες φορές στο ίδιο σύστημα με τα ίδια windows χωρίς κάποιο προβλημα! Επίσης νόμιζα πως το IIS υπάρχει μέσα σε περιπτωση που έχει μπει το service pack 2! Μπορεί κανεις να βοηθήσει;;; Eγω εγκατεστησα τα αρχεια που μου ζηταγε το Visual Studio 2003 απο το τριτο cd του Visual Studio δηλ. οταν μου ειπε οτι τα θελει εβαλα μεσα το τριτο cd και οχι αυτο των Windows Παράθεση Η συζήτηση έχει υπερεκτιμηθεί ως μέσο επίλυσης διαφορών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts