Jump to content

Δεν θα πιάνεται στις λήψεις φωτογραφιών το Huawei P70 με αισθητήρα Sony IMX989 1″


Nagata
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσφατες αναρτήσεις που έγιναν από τον δημοφιλή tipster με το ψευδώνυμο Digital Chat Station, δείχνουν ότι η Huawei δοκιμάζει δύο προηγμένους αισθητήρες εικόνας – τον ​​Sony IMX989 και τον OmniVision OV50H.

Προς το παρόν, ξέρουμε πως τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα πάνω στον αισθητήρα Sony IMX989 1 ιντσών, επί του παρόντος τον μεγαλύτερο αισθητήρα που χρησιμοποιείται σε ένα smartphone, όπως φαίνεται σε συσκευές όπως το Oppo Find X6 Pro. Το μεγάλο μέγεθος 1 ίντσας αυτού του αισθητήρα αυξάνει την προεξοχή της μονάδας κάμερας εκτός από την παραγωγή εξαιρετικών φωτογραφιών και βίντεο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Huawei εργάζεται με αισθητήρα εικόνας smartphone μεγέθους 1  ίντσας.

Η σειρά Huawei P70 περιλαμβάνει τρία μοντέλα συνολικά – τα Huawei P70, Huawei P70 Pro και Huawei P70 Art. Η δοκιμή υποδηλώνει ότι η Huawei ενδέχεται να χρησιμοποιήσει αυτόν τον αισθητήρα IMX989 1 ιντσών σε τουλάχιστον ένα από αυτά τα τρία μοντέλα. Σημαντικό εδώ είναι πως από πλευράς αναλυτή Ming-Chi-Kuo, έχει ειπωθεί ήδη από τον περασμένο μήνα ότι το Huawei P70 Art θα χρησιμοποιεί τον αισθητήρα εικόνας IMX989 1 ιντσών. Επιπλέον, ο Kuo δηλώνει ότι αυτό το κορυφαίο μοντέλο θα χρησιμοποιεί επίσης έναν υβριδικό φακό από γυαλί 1G6P.

Εάν αυτό υλοποιηθεί, θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα σημαντικό άλμα στις δυνατότητες απεικόνισης της Huawei, λαμβάνοντας υπόψη τις βελτιώσεις της κάμερας που έχουμε δει σε ορισμένες πρόσφατες ναυαρχίδες.

Ο δεύτερος αισθητήρας εικόνας που δοκιμάζει η Huawei είναι ο OmniVision OV50H, ανάλυσης 50MP και μέγεθος οπτικής μορφής 1/1,3 ίντσες. Αυτός ο αισθητήρας διαθέτει μέγεθος pixel 1,2μm σε σύγκριση με το 1,6μm του Sony IMX989 1″.

Το OmniVision OV50H υποστηρίζει ανάγνωση πλήρους ανάλυσης στα 30fps, λειτουργία 12,5MP στα 120fps και HDR σε 60fps. Υποστηρίζοντας τόσο DCG HDR όσο και κλιμακωτό HDR, το OV50H επιδεικνύει την ανδρεία του στο δυναμικό εύρος. Αυτός ο αισθητήρας μπορεί να επιτύχει πάνω από 100dB δυναμικού εύρους όταν είναι ενεργοποιημένες και οι δύο λειτουργίες HDR. Από τις τεχνικές προδιαγραφές, το OV50H είναι ένας ισχυρός διεκδικητής στην αγορά ακόμα κι αν δεν έχει τη μεγαλύτερη επιφάνεια. Η σειρά Huawei P70 αναμένεται να κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2024.

[via]

back to the Article

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Link to comment
Share on other sites

Ναναι λέτε τόσο ζεστό όταν τραβάει φωτογραφίες ρε παιδιά που δε θα πιάνεται ? Δε νομίζω....

Διαφήμιση χωρίς άδεια/spamming απαγορεύεται από τους ΟΠΧ. Αν θέλετε διαφήμιση επικοινωνήστε με το marketing@myphone.gr.
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

×
×
  • Create New...