patrickdrd Δημοσιεύτηκε November 15, 2023 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 15, 2023 γιατι ειναι τοσο υποτιμημενο; αλλου διαβαζω αθλιο, αλλου σαπιο;;; 😮 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. December 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2023 Μια χαρά είναι. Μόνο πρόβλημα με την κατάταξη των επαφών υπάρχει αλλά μικρό το κακό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimisde Δημ. January 12, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2024 Επειδή έχει τύχει να το περιεργαστώ από κοντά, μπορώ να πω ότι σχεδιαστικά το προτιμώ συγκριτικά με την ακριβότερη έκδοση, για κάποιο λόγο δεν με χαλάει το γυαλιστερό πίσω μέρος. Και επειδή έτυχε να το χειριστώ, για όσο το χειρίστηκα, δεν μου φάνηκε κακό, μου άρεσε μπορώ να πω. Μπορώ να πω ότι εξεπλάγην όταν έμαθα ότι έχει LCD οθόνη, δεν μου φάνηκε τόσο "χλωμή". Έχει και κάποια downgrades, στην κάμερα για παράδειγμα συγκριτικά με την ακριβότερη εκδοχή αλλά, πραγματικά θα ήθελα να μάθω γιατί θεωρούν πολύ τη lite έκδοση ότι είναι του πεταματού. Ίσως συγκριτικά με τα κινητά που υπάρχουν σε αυτή την τιμή υπολείπεται σε πράγματα αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, σε αυτή την τιμή, δεν υπάρχει κινητό πλήρες, κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις. Έξυπνη η κίνηση της OnePlus πάντως, να προσφέρει και μια οικονομική επιλογή στη γκάμα της, μπορεί η αδερφή εταιρεία REALME να απευθύνεται σε χαμηλά βαλαντια (αντίστοιχη κίνηση έκανε κι εκείνη με 11 pro & 11 pro plus), καλό είναι όμως να είναι προσιτή και σε ένα ευρύτερο κοινό. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. January 24, 2024 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2024 Έλαβα την 14αρα του Android Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts