Tweaked Mind Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Καλησπερα παιδες...8α η8ελα μια εφαρμογη η οποια να ηχογραφει φλασακια που παιζουν ειτε σε ενα σαιτ ειτε μεμονομενα η γενικοτερα οτι ακουγεται την συγκεκριμενη στιγμη στιγμη στον υπολογιστη μου...μπ3 wav ΟΤΙ μπορει να ακουγεται στα ηχεια μου.. Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Δοκίμασε το All Sound Recorder XP αλλά δεν είμαι πολύ σίγουρος. Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tweaked Mind Δημ. October 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 σε ευχαριστω στεργιαννε για την απαντηση σου 8α το προσπα8ησω...να σαι καλα (Y) Παράθεση How long? Not long, 'cause what you reap is what you sow Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts