t300 Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε October 25, 2005 Εκτός τον windows media player, υπάρχει κάποιος άλλος player ο οποίος να μπορεί να "παίζει" περιεχόμενο streaming; (πχ mms://....) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SIRHC Δημ. October 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2005 winamp 5.1 sigoura. gia pio palies dn 3erw... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Το winamp παίζει mms streams, απλά να έχετε υπόψη ότι αν το stream είναι wma και όχι mp3, για να το ακούσετε πρέπει να βάλετε το url στη μορφή: mms://[host]/.wma Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 26, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Με τον media player έχω πρόβλημα με κάποια links. Μπορεί να δοκιμάσει κάποιος και να μου πει αν παρατηρέι το ίδιο, ή αν είναι δικό μου πρόβλημα; 1 (παίζει στα 64kbps με διακοπές παρόλο που ακούω άλλους σταθμούς σε 128kbps χωρίς διακοπή) 2 (ξεκινάει το buffering και μετά κολλάει) 3 (παίζει στα 152kbps αλλά με στατικά frames, ενώ σε bitrate>500kbps παίζει κανονικά. Μπορώ κάπου να ορίσω σε τι bitrate θέλω να λαμβάνω την εκπομπή; Η μόνη επιλογή που βρήκα είναι από τις ρυθμίσεις στο network, αλλά δε λύνει το πρόβλημα) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2005 Το πρώτο παίζει μια χαρά σε μένα, Το δεύτερο μου κολλάει όπως και σε σένα, Στο τρίτο εμένα παίζει στα 289kbps η τηλεόραση με πολύ μικρές διακοπές που και που. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. October 27, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2005 Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Οπότε υποθέτω ότι δε φταίει η σύνδεσή μου. Όσο για το 3ο μάλλον έχεις 512 (ή πολή καλή 384)! Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostolis Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Το winamp παίζει mms streams, απλά να έχετε υπόψη ότι αν το stream είναι wma και όχι mp3, για να το ακούσετε πρέπει να βάλετε το url στη μορφή: mms://[host]/.wma Βρήκα αυτό το μαμάτο Plugin που κάνει το winamp να παίζει τα διάφορα φορμάτ του wmp αυτόματα, χωρίς να βάζουμε χειροκίνητα το /.wma :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. October 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2005 Το είχα δοκιμάσει αυτό όταν είχα συναντήσει το πρόβλημα με τα wma strems, αλλά το winamp είχε εμφανίσει κάποια προβλήματα και δεν ξαναέβαλα το συγκεκριμένο plugin. Μπορεί και να έτυχε, δεν ξέρω, αλλά επειδή μόνο έναν σταθμό ακούω που έχει wma stream, απλά τον αποθήκευσα σαν bookmark με το /.wma στο τέλος. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts